Iohannis aruncă suspendarea lui Băsescu în brațele lui Ponta

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a început deja demersurile pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu, după ce vineri a anunțat intenția de suspendare a președintelui și chiar a propus un calendar.

Președintele PNL și candidatul la prezidențiale din partea ACL PNL-PDL, Klaus Iohannis, a declarat că această acțiune demarată de Călin Popescu Tăriceanu este doar ”un spectacol sau un zgomot de fond”.

”Eu am făcut de mai multe ori afirmația că vreau o altfel de politică în România, Vreau mai puțină gălăgie și mai puțin spectacol. Acesta este doar un spectacol sau un zgomot de fond. Am discutat cu oameni simpli astăzi, când a fost în oraș, și m-au întrebat ce se dorește aici exact. De ce se cere suspendarea președintelui care oricum pleacă. Cred că este o temă total falsă de campanie, fără să vorbim de faptul că se aruncă bani publici pe geam. Este o temă care vine să suplinească lipsa unui proiect de țară al PSD sau al oricărui alt partid apropiat de PSD”, a spus Iohannis într-o conferință de presă.

Citește și: Filmul unei prietenii adevărate: Băsescu și Iohannis, în rol principal

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: