Skip to content
Politică

Iohannis, mesaj privind relația România – NATO, de Ziua Armatei

HotNews

Cu ocazia Zilei Armatei, președintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj prin care și-a exprimat speranțele pentru dezvoltarea forței militare românești.

Mai precis, în comunicatul Administrației Prezidențiale, Iohannis subliniază importanța continuării modernizării armatei, pentru consolidarea statutului României în principalele alianțe militare, conform Hotnews.ro.

”Centenarul Marii Uniri ne reamintește, mai mult ca oricând, că armata noastră este unul dintre pilonii pe care, de-a lungul timpului, s-au consolidat independența și suveranitatea națională, două dintre fundamentele statalității României. Militarii noștri sunt cei care, prin jertfa lor de sânge, au făcut posibilă menținerea unității indivizibile a țării noastre. România de astăzi este o țară democratică și modernă, care are nevoie de o armată puternică, pentru a-și întări profilul în NATO și Uniunea Europeană, în contextul în care cooperarea euro-atlantică trebuie să fie baza securității și stabilității europene”, se arată în mesajul președintelui.

Citiți mai multe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *