Skip to content
Politică

Iohannis: Când vom avea o nouă majoritate în jurul PNL, voi avea un Guvern cu care voi putea lucra foarte bine şi mă voi implica personal

Inquam Photos/George Calin

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că atunci când va exista o nouă majoritate, în jurul PNL, va avea un Guvern cu care va putea „lucra foarte bine” şi se va implica personal pentru reformarea sistemului de sănătate.

„Anul acesta am avut un guvern minoritar, cu o opoziţie majoritară care blochează Guvernul, care a tras mereu frâna de mână„, a susţinut Iohannis, menţionând că majoritatea pesedistă „şi-a schimbat haina, dar năravul nu”.

Iohannis a fost întrebat, marţi, în conferinţa de presă, care este diferenţa dintre PNL şi PSD în privinţa numirii managerilor.

„Argumentaţia în acest caz este foarte simplă – fiindcă atunci când vom avea o nouă majoritate care se va forma în jurul PNL, voi avea un Guvern cu care voi putea lucra foarte bine şi mă voi implica personal pentru reformarea sistemului de sănătate.

Anul acesta am avut un guvern minoritar, cu o opoziţie majoritară care blochează Guvernul, care a tras mereu frâna de mână. Această majoritate pesedistă care şi-a schimbat haina, dar năravul nu„, a afirmat Iohannis.

5 comentarii la “Iohannis: Când vom avea o nouă majoritate în jurul PNL, voi avea un Guvern cu care voi putea lucra foarte bine şi mă voi implica personal

 1. Ma tu esti #@8# sau te faci?
  Cum poi sa afirmi asa ceva?
  Esti presedeintele Romaniei de atatia ani si pana acum nu ai facut nimic?
  Asta spui?

  Adica rolul tau e sa ai si gasca ta, care iti place ca sa fi un presedinte ?

  Pana acum nu te-ai implicat sau cum ?

  1. Tu dintosule vei avea UN GUVERN al tău la Gherla dacă romanii vor fi prosti sa pună botul la prostiile PNL.iste și USR.iste și dacă ,,SERVICIILE”nu-și vede de ATRIBUȚIILE prevăzute in CONSTITUȚIE !

 2. „Anul acesta am avut un guvern minoritar, cu o opoziţie majoritară care blochează Guvernul…”POLITICAL CORECT:”Anul acesta am avut un guvern minoritar VOTAT CU SUSTINEREA la vedere a PE-SE-DE!!!!”

 3. Dacă recunoaște de fiecare dată ca in parlament e o altă majoritate de ce nu a numit un premier din partea majorității cum scrie in constitutie?
  Oare el nu respectă constituția?
  De ce nu se sesizează nimeni?
  Si apoi când a devenit președinte nu trebuia sa devina apolitic pentru a fi președintele tuturor românilor?
  Funcția de președinte e una de mediator nu de răzbunător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *