Skip to content
Politică

Iohannis continuă atacurile la adresa lui Crin Antonescu. Nou mesaj dur către fostul lider al PNL

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a lansat un nou mesaj dur la adresa fostului lider al PNL, Crin Antonescu, după ce acesta din urmă a precizat ieri că alegerile de duminică nu vor fi unele vese și de asemenea că a fost cea mai slabă campanie electorală.

“Pentru destui oameni, printre care mă număr, nu e o duminică veselă. Nu vreau să spun mai mult pentru că aşa cum aminteam, nu am intervenit în această campanie, spre mirarea unora, spre iritarea altora. Voi explica poate după ce se încheie de ce am tăcut şi pentru că mai sunt 2-3 zile până atunci nu voi încălca această decizie acum”, a spus fostul președinte al PNL, Crin Antonescu.

Această poziție publică a lui Antonescu a fost dur taxată de Klaus Iohannis, acesta precizând într-un interviu acordat RFI că nu îl ajută această declarație a fostului președinte al PNL.

”E bine că măcar în acest punct și-a spus părerea. Dacă a fost o campanie slabă și domnia sa a ratat oportunitatea să o facă mai bună. Ca de obicei, nu mă ajută ieșirea lui (n.r.: referindu-se la poziția publică a lui Crin Antonescu privitoarea la alegerile de duminică)”, a atacat Iohannis.

6 comentarii la “Iohannis continuă atacurile la adresa lui Crin Antonescu. Nou mesaj dur către fostul lider al PNL

 1. Isi merita soarta amandoi. Doi mari tradatori ai marelui si istoricului PNL, aruncat in bratele lui Blaga, Falca, Flutur si peste putin timp al lui Bashescu….. VERDE INROURAT !!! 🙂

  1. Au cladit impreuna Catrenul noului si maretului PNL. L-or cunoaste ? Hai sa l-il zic.

   Din galben si portocaliu, desigur,
   Ati faurit ceva inrourat,
   E cacaniu, si nu pot sa te-asigur
   Ca n-are si mirosul de ca_at …

  1. A raspuns foarte bine. Crin Antonescu a facut mult rau liberalilor. El l-a eliminat pe Tariceanu. Daca era destept cerea demisia lui Ponta, cand Ponta a declarat in Parlament ca nu-si va da demisia de la conducera Senatului. Am fi avut alegeri anticipate si azi Ponta nu mai candida la presedntia Romaniei. Ponta este un „pisicut” in relatiile externe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *