Skip to content
Politică

Iohannis continuă războiul la distanță cu Antonescu și mai lansează un atac. Băsescu, luat și el în vizor de șeful PNL

Klaus Iohannis și-a continuat vineri războiul la distanță cu Crin Antonescu. Interesant este că Iohannis l-a atacat și pe Traian Băsescu.

În jurul orei 10.00, la RFI, Iohannis a precizat că ieșirile lui Antonescu nu îl ajută, ca de obicei.

”E bine că măcar în acest punct și-a spus părerea. Dacă a fost o campanie slabă și domnia sa a ratat oportunitatea să o facă mai bună. Ca de obicei, nu mă ajută ieșirea lui (n.r.: referindu-se la poziția publică a lui Crin Antonescu privitoarea la alegerile de duminică)”, a atacat Iohannis.

După doar o oră, într-o conferință de presă organizată la sediul ACL, Iohannis și-a continuat atacuruile la adresa fostului lider al PNL, luându-l în vizor de data aceasta și pe șeful statului, Traian Băsescu.

”Observ că și președintele (n.r.: referindu-se la Traian Băsescu) și fostul președinte al PNL sunt prinși cu altele. Eu contez pe sprijinul oricărui român.Eu contez pe votul oricărui român care dorește o schimbare a modului în care se face politică în România.„, a încheiat Iohannis.

Iohannis a mai precizat că preferă să piardă alegerile, decât să fie mârlan.

”Decât să fiu mârlan, mai bine pierd. alegerile”, a punctat Iohannis.

4 comentarii la “Iohannis continuă războiul la distanță cu Antonescu și mai lansează un atac. Băsescu, luat și el în vizor de șeful PNL

  1. de prost ce esti nu te baga nimeni in seama. Si da, „sunt prinsi cu altele” pentru care vor raspunde in fata justitiei. DREPTATE PANA LA CAPAT!

  2. esti mic si ingust in viziuni , lacom dupa avere si lux , de aceea Antonescu nu te-a ajutat ; ESTI O DEZAMAGIRE PENTRU EL, SI-A PUS SPERANTA CA-L VEI AJUTA IN PROIECTUL SAU PENTRU TARA ,INCA DIN 2009, DAR D-TA TINTEAI MAI SUS, SA-I IEI LOCUL !! C ei care au votat acum, NU te-au votat in cunostinta de cauza, esti o catastrofa politica, au votat cu ura, cum s-a votat in 2000, in stilul clasic romanesc-neaos : „ba pe-a ma-tii !” Si , ca de fiecare data,sufrim TOTI consecintele !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *