Skip to content
Politică

Iohannis critică Noul Cod Fiscal: Se axează doar pe scăderea de taxe

Prezent la Banca Națională a României cu ocazia unui eveniment prin care aceștia sărbătoresc 135 de ani de la înființare, președintele Klaus Iohannis a vorbit despre direcțiile în care ar trebui să se îndrepte economia românească și a criticat într-o oarecare măsură și Noul Cod Fiscal care a ajuns la el pentru promulgare.

Președintele susține că Noul Cod Fiscal, pe care foarte mulți îl dă și îl prezintă ca pe soluția finală a salvării României, susține totuși prea multe experimente economice și se axează în principal pe scăderea taxelor.

Aș putea invoca drept exemplu Noul Cod Fiscal pe care îl analizez zilele aceasta pentru a decide asupra oportunității de promulgare. Cred, însă, că nu ar trebuie să ne preocupe doar scăderea taxelor ci și maniera în care se face acesta. O astfel de schimbare este necesară, dar fără a se pune în pericol sustenabilitatea finanțelor publice. În plus, fiind aflați totuși în prag de an electoral trebuie să înțelegem distanța dintre tentația politică și realitatea economică”, a declarat Iohannis.

2 comentarii la “Iohannis critică Noul Cod Fiscal: Se axează doar pe scăderea de taxe

  1. Asa-i gunoiule, tu esti adeptul politicii PDL-iste. Sa NU scada taxele, sa nu traiasca si romanul de rand mai bine. Sa fie sarac si flamand ca sa il puteti man.i.pula cum vreti la vot. Toti cei care si-au luat tara inapoi ar trebui sa vina sa-si ia si presedintele. Pana nu face terci tara asta cu cheltuielile lui faraonice pe excursii si vile de lux. RAPPS a anuntat ca baga 1 MILION de euro in renovarea vilei lui. DE BANII ASTIA SE FACEA UN SPITAL pentru fraierii care l-au votat

  2. Perfect adevarat ! Sa vina diasporezii care l-au facut presedinte, sa-i plateasca ei lui Iohannis 24 % TVA, sa aiba omul bani sa-si repare macar toate casele pe care le are. alea luate cu japca la Sibiu sau astea date de pomana la Bucuresti ! L-au vrut pe asta presedinte ? Sa vina dracului in tara si sa plateasca ei pentru casele lui, ca noi astia din tara ne-am saturat sa platim pentru toti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *