Skip to content
Politică

Iohannis dă cărțile pe față. Ce s-a întâmplat de fapt între el și Crin

Președintele PNL Klaus Iohannis a vorbit despre relația sa cu fostul președinte al PNL Crin Antonescu, afirmând că nu are ce să schimbe față de atitudinea lui Crin în raport cu candidatura la Președinție a noului lider liberal.

Întrebat de ce nu îl susține Antonescu la Președinție, Iohannis a răspuns:

„Mie îmi pare rău că nu mă susține, dar nu am ce să schimb. E opțiunea sa dacă s-a supărat că nu mai șeful partidului și e supărat că nu mai e candidat, dar ca fost președinte al PNL să nu susții candidatul partidului mie mi se pare un lucru care nu e în regulă. Îmi pare rău, nu pot decât să iau act de această decizie. Întrebați-l pe el. Poate ne lămurește pe toți”, a spus Iohannis.

Candidatul ACL la prezidențiale a fost întrebat ce s-a întâmplat de fapt între ei, având în vedere că Antonescu a declarat că încă nu îl cunoaște suficient pe Iohannis.

„Ce s-a întâmplat între timp între dvs?”, a fost întrebat Iohannis.

„Am devenit președintele partidului”, a răspuns acesta.

„Nu am avut o discuție pe fundament ca să vă spun ce a gândit, ce a crezut, ce a sperat. Pot doar să constat că lucrurile nu mai sunt așa cum fost înainte. Pot să constat că are o opțiune nedeclarată. Sper ca până în turul II să îl conving să mă voteze și dacă e posibil să spună și public acest lucru”, a continuat Iohannis.

2 comentarii la “Iohannis dă cărțile pe față. Ce s-a întâmplat de fapt între el și Crin

  1. oameni buni, aveti grija cu Iohanis , stie Antonescu de ce nu il sustine, vedeti cine il sustine? Orban cel mai corupt din PNL, Blaga, Videanu, Berceanu, romanii ar trebui sa nu se mai insele , nu va lasati amagiti de vorbe, ma refer la Orban etc. deoarecE astia sunt mai rai decat multi din PSD ,votati-l pe TARICEAU, nu lasati sa ajunga in turul 2 cineva care il va sustine pe Basescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *