Skip to content
Politică

Iohannis dă din casă. Ce pensie are soacra prezidențiabilului

Klaus Iohannis a vorbit despre ”o acțiunea de nesimțire a domnului Ponta” făcând referire la acele materiale de campanie trimise de PSD prin Poșta Română. În acest context, liderul PNL a afirmat că dacă va ajunge la Cotroceni nu poate promite că va mări pensiile pentru că ”nu presedintele majoreaza sau scade pensiile”.

De asemenea, în cadrul discuției, Iohannis a fost întrebat care ar fi suma minimă cu care o persoană poate trăi în România. Răspunsul prezidențiabilului ACL a fost unul cel puțin surprinzător.

”Soacra mea are o pensie de 300 de lei. Nu se poate trai din asta, iar tinerii dascali care castiga undeva in apropierea unui salariu minim pe economie. Acesta ar fi minimul cu care ar putea trai”, a spus Iohannis la Realitatea TV.

Astfel, după ce a declarat că părinții săi locuiesc într-un imobil închiriat, deși Iohannis deține șase case, acum prezidențiabilul ACL dezvăluie venitul pe care îl are mama soției sale.

3 comentarii la “Iohannis dă din casă. Ce pensie are soacra prezidențiabilului

  1. Da, si cand a fost in incurcatura sa explice cum si-a facut casele a sarit acrst lingau Rares Bogdan sa-l scoata din incurcatura de kkt si sa ne explice in locul neputinciosului Iohannis ca acesta are de fapt banii de la socrul sau care a fost un BLANAR recunoscut in Ardeal. Uite ca am aflat de unde are Iohannis banii si cat de finut a fost sa nu-si implice familia de BLANARI. Blanarii nu-s tigani?

    1. Probabil l-a ajutat si soacra cu pensia de 300 lei. Pe ea cine o intretine? Ce o fi facut la viata ei de are pensie sub pensia minima???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *