Skip to content
Politică

Iohannis dă vina pe Ponta pentru rezultatele dezastruoase de la prezidentiale

Liderii organizațiilor locale PNL și PDL s-au întâlnit, miercuri, pentru prima dată față în față, după ce liderii ACL au discutat cu președinții filialelor locale, marți, printr-o videoconferință.

Astfel, în ședință s-a discutat despre rezultatele obținute în cadrul primului tur de scrutin, cât și despre județele în care prezidențiabilul Klaus Iohannis a pierdut, chiar dacă liberalii sunt la conducere.

Klaus Iohannis nu critică șefii de filiale care s-au ocupat de campanie și care au obținut scoruri dezastruoase, ci dă vina pe Victor Ponta și condamnă campania „mizerabilă” a acestuia.

„Primele analize arată clar că acolo unde nu am obținut rezultatele pe care ni le-am dorit se datorează minciunilor lui Ponta și campaniei mizerabile făcute de PSD împotriva mea. Avem o strategie. Știm cum să continuăm. Voi avea întâlniri cu electoratul în Brăila, Galați, Deva. În fine, un lucru care cred că trebuie făcut în zilele următare este o dezbatere publică între mine și domnul Ponta.”, a afirmat Klaus Iohannis.

Înaintea ședinței, liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, a declarat că, în urma unei analize, cei găsiți vinovați vor fi trași la răspundere.

„Trebuie să vedem care au fost motivele pentru care am luat mai puţine voturi decât Victor Ponta. Noi încercăm să transmitem mesajul că e ok că se joacă, dar trebuie să recuperăm voturi. Trebuie analizat de la judeţ la judeţ, nu dat cu parul”, a declarat Marian Petrache.

3 comentarii la “Iohannis dă vina pe Ponta pentru rezultatele dezastruoase de la prezidentiale

  1. Pai daca nu vrea sa mai ia inca un bocanc in mufa de la Blaga. Petrache ar trebui sa inceapa analiza cu el insusi, apoi cu Orban si cu Atanasiu. Dar n-ai sa vezi ! Se vor gasi destui acari Paun. Apoi, cum sa mai discerni acolo unde, au un rezultat bun, intre meritul PNL sau al PDL ? Uite un exemplu, rezultatul bun de la Arad, s-o datora lui Falca sau lui Calimente ? :))) Ca grobianul ala de Calimente deja si-l asuma public .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *