Skip to content
Politică

Se pregătește revenirea lui Crin Antonescu la șefia PNL

Cooperativa din PNL pare să facă deja un plan de rezervă în cazul în care Klaus Iohannis nu va câștiga alegerile prezidențiale. Planul prevede ca Iohannis să își facă bagajele și să se întoarcă la Sibiu, iar la cârma Partidului Național Liberal să revină Crin Antonescu.

Deși până acum tot acest plan a apărut în presă doar la nivelul de zvon, președintele PNL a recunoscut că în partid există un astfel de plan.

Întrebat, în cadrul unei emisiuni, dacă îl preocupă un astfel de plan, Iohannis a spus: ”Nu. Nu mă preocupă”.

De asemenea, moderatorul emisiunii l-a întrebat pe candidatul ACL dacă cunoaște un astfel de plan, prin care Crin Antonescu ar putea reveni la șefia partidului, Iohannis a răspuns afirmativ.

”Bineînțeles că știu. Oamenii își fac gânduri ce va fi după alegeri. Eu sunt doar pe planul A: să câștig prezidentialele. Pe acest drum ma concentrez acum. Dacă exista unii pe care nu îi interesează campania, probabil, și creează alte scenarii”, a declarat Iohannis la Digi24.

3 comentarii la “Se pregătește revenirea lui Crin Antonescu la șefia PNL

 1. Johannis sau Crin la conducerea pnl este neimportant. PNL este mort si PDL isi va face treaba sub sigla unui partid istoric.
  Totul a inceput cu santajarea lui Crin de catre basescu.
  Cu oameni de nimic ca Petrache, Orban sau Atanasiu a murit pnl.
  Daca te uiti in trecut vezi ca tradarea a jucat un rol important in istorie.

 2. Klaus Johannis va fi Presedintele Romaniei . Klaus Johannis va demisiona din PNL. Ce nu este clar? Crib Antonescu va reveni la sefia PNL .

  1. Cu ani in urma Johannis a fot intrebat de ce nu pleaca din Romania si el a raspuns ca are o misiune aici si nu poate pleca.

   Oare care este misiunea lui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *