Skip to content
Politică

Iohannis, declarații pe fugă la protestul ACL

Candidatul Alianței Creștin-Liberale, Klaus Iohannis, a făcut o foarte scurtă declarație de la protestul pe scaune organizat de ACL în Piața Victoriei, împotriva Ordonanței de Urgență a Guvernului ce vizează permiterea trecerii primarilor la alte partide, în decurs de 14 zile.

„În 2006 s-a legiferat stabilitatea politică, iar în 2014 Guvernul Ponta încearcă să legalizeze traseismul politic. Este o problemă mare pentru stabilitatea autorităților locale. Încercăm, prin acest protest, să atragem atenția Guvernului, să renunțe la această inițiativă care e creată doar pentru a crea un avantaj PSD-ului”, a explicat Klaus Iohannis la protestul de astăzi. 

Iohannis a mai susținut: Eu sunt foarte îngrijorat, pentru că, discutând cu primarii, aflu de noi și noi cazuri unde se fac presiuni asupra lor. Am mare încredere în ei, dar o astfel de lege, coroborată cu aceste presiuni, este un mare pericol pentru stabilitatea autorităților locale. Această legalizare a traseismului e îndreptată împotriva alegătorilor.”

Iohannis a refuzat să răspundă la întrebările din partea jurnaliștilor, retrăgându-se după susținerea propriului discurs.

1 comentariu la “Iohannis, declarații pe fugă la protestul ACL

  1. ridicol, daca asta e strategia lor, vai de ei, dar mai ales vai de noi. Cu un om prafuit ca Blaga si cu un mut ca iohannis nu poti sa faci mitinguri daca nu vrei sa adormi. Seamana cu mitingurile unde se dansa pinguinul. Au stat cateva minute si au tulit-o, iar tradatorul asta care refuza sa vorbeasca de ce draku s-a catarat pe functia asta daca tot ce ne ofera e mutenia lui. Lasa-l ma pe Antonescu sa se lupte si pleaca la Sibiu ca acolo poti sa taci cat vrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *