Skip to content
Politică

Iohannis, desființat de britanici: Sperăm că nu va încerca să ne sugă tot sângele!

Tabloidul britanic „The Sun” a ironizat faptul că România ar putea prelua preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene în primele luni din 2019.

Astfel, Tabloidul The Sun scrie că englezilor le-a îngheţat sângele în vene când au aflat că Iohannis va fi responsabil de negocierile finale pentru Brexit, programate pentru 2019, informează B1.ro

„Sângele britanicilor a îngheţat aseară după ce s-a aflat că Regatul Unit va avea de fac cu un transilvănean de top în ultimele faze ale Brexitului” , începe un material al tabloidului britanic, în care majoritatea ironiilor sunt bazate pe o „legătură” între Iohannis şi Contele Dracula.

Tabloidul britanic oferă şi câteva declaraţii în aceeaşi notă ale europarlamentarului conservator britanic Amjad Bashir, care a declarat că „speră că (Iohannis) nu va încerca să ne sugă tot sângele”.

„Sunt multe puse în joc, dar nu sunt îngrijorat deoarece am auzit că vampirii sunt dezaprobaţi acum în România” a adăugat Bashir, înainte de a nota pe un ton mai serios că „domnul Iohannis are reputaţia unui politician abil dar cinstit şi o susţin pe Theresay May pentru a negocia cea mai bună înţelegere pentru Marea Britanie”.

Bashir – care a fost ales europarlamentar pe listele partidului eurosceptic UKIP, pentru ca apoi să treacă în tabăra conservaotrilor – a distribuit articolul pe pagina lui oficială de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *