Skip to content
Politică

Iohannis despre alegerile pentru Primăria Capitalei: Nu exclud unele negocieri între partide

www.bucuresti.ro

Preşedintele Klaus Iohannis spune că nu exclude negocieri între partide pentru desemnarea unui candidat comun al opoziţiei la alegerile pentru Primăria Capitalei, dar că un partid care guvernează şi care urcă în sondaje, aşa cum este PNL, ar trebui să meargă singur pentru a-şi dovedi puterea şi curajul, potrivit news.ro.

Iohannis a fost întrebat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, dacă dreapta ar trebui să se unească cel puţin pentru Primăria Capitalei.

“Nu exclud unele negocieri între partide, dar ca şi principiu un partid care guvernează şi care are o reacţie foarte pozitivă în populaţie, în sondaje vedem că Partidul Naţional Liberal a urcat semnificativ, un astfel de partid ar trebui să meargă de regulă singur în alegeri pentru a-şi dovedi şi puterea şi curajul”, a explicat Iohannis.

Întrebat cum vede varianta Rareş Bogdan, vehiculată spaţiul public, pentru Primăria Bucureşti din partea PNL, şeful statului a răspuns: “Acum este cam repede să discutăm într-o conferinţă de presă despre nume de candidaţi, aceste chestiuni să lămuresc în interiorul partidului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *