Skip to content
Politică

Iohannis vorbește în premieră despre copiii înfiaţi: ”Am aflat cu certitudine de 100% că …”

Prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat duminică seară că a aflat ”cu certitudine de 100%” că acei copii înfiaţi în anii ’90, proces în care a fost implicat, ”sunt bine merci, sunt oameni adulţi, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor”, fapt pe care îl va putea dovedi cu acte.

”A venit echipa domnului Ponta şi a minţit că eu aş fi traficat copii, că aş fi vândut copii, că acei copii pe care i-a înfiat o familie de canadieni la începutul anilor ’90 ar fi fost duşi acolo pentru organe şi alte prostii. Este aceasta o minciună ordinară (…) O să vă spun ceva în premieră, pe mine m-a interesat. M-am interesat de acei copii, cu toate că nu era în niciun fel treaba mea, ar fi fost eventual treaba instituţiilor statului.

M-am interesat şi am aflat cu certitudine de 100% că acei copii sunt bine merci, sunt oameni adulţi, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor, şi această afirmaţie a fost o mare minciună ordinară. Şi la momentul potrivit pot să dovedesc acest lucru pe care l-am spus cu acte”, a spus Iohannis într-o emisiune la B1 Tv.

El a fost întrebat dacă se referă la o acţiune în instanţă împotriva celor care i-au adus astfel de acuzații.

„Acum vorbim despre campania electorală, nu ce va fi după campania electorală”, a replicat liderul PNL.

Subiectul legat de faptul că Iohannis a fost implicat în procesul de înfiere a unor copii în anii ‘90 a fost folosit în cadrul campaniei PSD la alegerile prezidenţiale, făcând obiectul unor conferinţe de presă şi a unor declaraţii publice ale reprezentanţilor PSD.

2 comentarii la “Iohannis vorbește în premieră despre copiii înfiaţi: ”Am aflat cu certitudine de 100% că …”

  1. De vreme ce ai luat bani pentru aceasta infiere, cred ca era treaba ta ,nenea Klaus!Asa cum nu era treaba ta sa restitui, in complicitate cu justitia, proprietati confiscate pe drept (nu de comunisti) unei organizatii naziste, condamnate de Tribunalul de la Nuremberg!

  2. Dovada bre sasule ! Cu ce spui tu „in premiera” eu nu pot decat sa ma sterg …undeva ! Dovada ca sunt in viata copiii aia ! Si-ai „scapat” de mine !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *