Skip to content
Politică

Iohannis, despre Crin Antonescu: „Nu-mi explic de ce a făcut declarațiile acelea”

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat marţi că ‘este păcat’ că fostul lider liberal Crin Antonescu nu se implică în campanie şi că implicarea acestuia ‘ar fi un câştig’ în condiţiile în care Antonescu ‘ştie multe lucruri, în special despre Victor Ponta’.

Întrebat, într-un interviu dacă Antonescu îl va vota la prezidenţiale, Iohannis a răspuns: „Sunt convins că mă votează. Nu sunt, însă, în acest moment convins că este pregătit să se implice în campanie şi este păcat pentru că e un foarte bun politician, ştie multe lucruri, în special despre contracandidatul meu, despre Victor Ponta şi ar fi un câştig”, scrie Agerpres.

Iohannis a admis că relaţia dintre el şi Antonescu ‘nu mai este o relaţie apropiată’.

„În urma rezultatului slab de la europarlamentare, dl. Antonescu a declarat (…) că se retrage total de la preşedinţia partidului, şi din interimat, şi se retrage din poziţia de candidat la preşedinţia României. Atunci am decis că voi candida pentru preşedinţia partidului şi colegii mi-au dat un vot într-o majoritate enormă – peste 90% am obţinut la Congres. În competiţia pentru Preşedinţia României am intrat eu – declarat de la început – şi domnul Antonescu – care a declarat la Congres. Delegaţia Permanentă a tranşat chestiunile foarte transparent, am fost declarat candidat (…). Se pare că toate aceste schimbări l-au făcut pe fostul preşedinte să se retragă şi să-şi schimbe într-un fel atitudinea faţă de mine. Altfel, nu pot să-mi explic acele lucruri, spuse inclusiv în emisiuni televizate”, a mai declarat Klaus Iohannis.

 

6 comentarii la “Iohannis, despre Crin Antonescu: „Nu-mi explic de ce a făcut declarațiile acelea”

  1. nu, nu o sa va voteze pentru ca stie ca nu sunteti capabil sa faceti nimic pentru o tara intreaga! nu contest ca ati facut ceva pt Sibiu, sunteti bun administrator, dar pana la presedintie mai e cale lunga!

    1. Bun administrator poate pentru etnia sa si familia dansului ,fiindca a facut multe retrocedari abuzive de imobile publice romanesti din oras catre uniunea germanilor a carei conducator a fost !

  2. Inteleg ca Iohannis se baza mult pe ce avea sa-i vanda Antonescu, ca si informatii, despre Ponta. Pai neamtul zicea ca el nu ii va ataca pe ceilalti contracandidati, ca el prezinta doar proiectul lui, ca el e civilizat, ca e neamt. Pai atunci la ce i-ar fi folosit informatiile lui Antonescu despre Ponta ? Ipocrit e putin spus. Dar asa vede el lucrul bine facut, impotriva lui Antonescu, cel ce i-a daruit un partid istoric pe mana si l-a vrut candva premierul lui Geoana. Si a lui Ponta, care il acceptase in guvern, dar nu ca vicepremier. Se pare ca de data asta Ponta a stiut mai multe despre caracterul lui Iohannis chiar si decat Antonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *