Skip to content
Politică

Iohannis, despre filmarea cu Vela pe o terasă cu pereţi pe toate laturile: Cine nu respectă normele şi restricţiile să suporte consecinţele

Klaus Iohannis Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, referitor la imaginile cu fostul ministrul de Interne Marcel Vela într-o cafenea din Capitală care nu este conformă restricţiilor impuse în Bucureşti, că toată lumea trebuie să respecte normele, de la şeful statului, la membrii Guvernului sau parlamentari. El a adăugat că persoanele publice trebuie să fie exemple pozitive şi nu negative, iar cine nu respectă restricţiile trebuie să suporte consecinţele, potrivit news.ro.

Cred că toată lumea trebuie să respecte restricţiile, începând de la preşedinte, la membrii Guvernului, parlamentari, ş.a.m.d. Cine nu respectă normele şi restricţiile să suporte consecinţele şi cred că, şi cu asta vreau să închei, cred că este foarte important ca persoanele publice să dea exemple pozitive şi nu exemple negative. Trebuie să ne însuşim noi prima dată respectarea legii, dacă ne dorim ca şi cetăţenii simpli să respecte aceste legi”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat miercuri la Dăbuleni cum comentează imaginile cu Marcel Vela în acea cafenea.

Digi 24 a prezentat, marţi seară, imagini cu fostul ministru de Interne la o terasă din Bucureşti care nu respectă regulile, având pereţi pe toate laturile.

Senatorul PNL Marcel Vela, fost ministru al Afacerilor Interne, reacţionează după ce a fost filmat la o terasă cu pereţi pe toate laturile, el susţinând că terasa avea acoperişul rabatat.

Eu susţin respectarea tuturor regulilor şi le şi respect”, a explicat  Vela.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *