Skip to content
Politică

Iohannis, despre implicarea justiției în campania electorală

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat că există o tendință de telejustiție, făcând referire la faptul că dosare precum Microsoft ar putea acapara atenția electoratului și ar putea influența votanții la alegerile prezidențiale.

”Sper să nu avem de  telejustițe. A mai existat tendința să fie prea mult discutat la televizor și apoi sa nu se mai întample nimic. Nu am alte date decât cele din spațiul public, dar sper sa nu distragă electoratul. Cui i-ar folosi să se discute despre anchete. Poate sunt candidati care nu vor sa intre în spațiul public cu proiecte pentru că, probabil, nu au. Nu cred că cineva dă comandă la DNA sau Parchetului General, dar trebuie să avem grijă. Nu sunt deloc de părere că cineva controlează justiția. Această afirmație este o eroare”, a declarat Klaus Iohannis la Digi24.

1 comentariu la “Iohannis, despre implicarea justiției în campania electorală

  1. Observatia d-lui Iohannis e absolut intemeiata si inca e edulcorata,cata vreme nu spune nimic de sabia lui Damocles sub care,pentru prima data dupa 1990 se desfasoara alegeri prezidentiale.Sa speram ca lucrurile vor iesi bine,cu toate ca cine stie ce interese din umbra par sa semene indoiala.Ar fi culmea sa fie ales un sef de stat,cu blamul incompatibilitatii,deci al ilegalitatii in spate.Va dati seam cu ce handicap moral ar exercita magistratura suprema in stat un om pictat astfel de ANI,care a mai dat verdicte infirmate de instante,dar daca,in acest caz,Agentia in cauza ar castiga,am vedea pe toate zidurile ce mari si tari sunt salariatii ei,condusi de un individ care numai incredere nu suscita.Nu mai spun ca,dupa dl.Iohannis vor sbura vreo 2000 de alesi sau numiti in diverse functii,dand peste cap o tara intreaga pentru,certamente,o prostie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *