Ce spune Iohannis despre întâlnirea cu Voiculescu de la Grivco

Klaus Iohannis a infirmat, printr-un comunicat de presă remis duminică, informația lansată de Codruț Sereș, care afirmase că l-a întâmpinat pe actualul președinte al PNL înaintea unei întâlniri pe care acesta urma să o aibă cu Dan Voiculescu la Grivco, în 2009.

Iohannis constată că „În România, libertatea de exprimare este garantată, dar constat că a minți este la fel de liber”.

„Domnul Codruț Sereș nici nu știe cum arăt de aproape, dar eu știu, din informațiile apărute în presă, că este prietenul domnului Dan Voiculescu. Mai știu că domnul Codruț Sereș a fost condamnat de instanță la închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul Hidroelectrica. Eu aștept în continuare de la domnul Victor Ponta să prezinte public acele dovezi certe că am fost la Grivco. Nu există aceste dovezi, pentru că nu a existat o asemenea întâlnire”, a afirmat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a avut un mesaj și pentru Victor Ponta: „Îl rog pe domnul Victor Ponta să nu își irosească timpul încercând să găsească tot felul de persoane compromise, care să mintă în numele lui. Îi reamintesc premierului că are de guvernat o țară, pe care a adus-o în recesiune economică, tocmai pentru că și-a ocupat timpul doar cu intrigi, în loc să fie preocupat de rezolvarea problemelor cu care se confruntă România”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: