Skip to content
Politică

Iohannis dezvăluie de ce Crin Antonescu nu îl sprijină. Noi atacuri dure la adresa fostului șef al PNL

Actualul Președinte al PNL, Klaus Iohannis, a vorbit duminică, în cadrul unei emisiuni de dezbatere electorală la Digi 24 despre relația cu Crin Antonescu și ce se ascunde în spatele refuzului acestuia de a participa la campania electorală din această toamnă și de a sprijini candidatura prezidențiabilului ACL.

Întrebat când a vorbit ultima oară cu fostul șef al PNL, Iohannis a răspuns următoarele: ”Cred că au trecut câteva săptămâni de când nu am mai vorbit.”

Cu privire la motivele ce stau la baza nemulțumirii lui Crin Antonescu, prezidențiabilul ACL a răspuns dur: ”Până acum a fost mai reținut. Probabil are altă opțiune sau este supărat că nu este dumnealui candidatul. Eu știu cum lucrează partidul și lucrurile sunt foarte simple: toată lumea este alături de mine și de echipa de campanie. Știu că în spațiul public au apărut informații că sunt mai multe aripi în PNL.”

Actualul șef al PNL nu a ezitat să îl pună la zid pe fostul său camarad de partid, Crin Antonescu. Rugat de moderator să comenteze o declarația de a lui Crin Antonescu, din 2012, în care acesta afirma că ”doamna Merkel ar trebui să îi dea o bucată de pâmânt lui Traian Băsescu și să îl aducă în Germania”, Iohannis a explicat următoarele: ”Această declarație ar fi fost ok, dacă se termina cu 15 secunde mai devreme. Așa nu este o declarație bună. În relațiile internaționale există anumite cutume, iar așa ceva nu se spune.”

De asemenea, Iohannis a vorbit și despre diferitele grupări din interiorul PNL, care conform informațiilor recente duc o luptă pentru puterea în partid: ”Eu nu neg că sunt oameni că ar fi fost și alte opțiuni posibile, dar nu este niciun fel vorba de aripi în partid.”

3 comentarii la “Iohannis dezvăluie de ce Crin Antonescu nu îl sprijină. Noi atacuri dure la adresa fostului șef al PNL

  1. Toata lumea e alaturi de el. Blaga, Anastase, Boc …. nu, nici macar Boc :))) , Videanu, Falca, Pinalti, MRU, Paul Vass, Preda… unul din ei, nu conteaza care, ca-s la fel, Ialomiteanu, Igas, apoi dam pagina si gasim pe Calimente … :)))) , Orban, Gorghiu, Pocora, Mishu Voicu, Antonescu… nu, nici macar Antonescu :))), ce mai, toti ! Ar fi fost si mai multi, dar vreo 10 sunt priponiti un pic. Bravo dom’le, tare echipa ! :))))))))))))

  2. Cum sa nu te distantezi de un asemenea specimen periculos !? Trebuie sa fi ca el, periculos de manevrabil, sau dus rau cu capul sa sustii asemenea individ…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *