Skip to content
Politică

Iohannis dezvăluie lovitura pregătită de noul PNL

Klaus Iohannis a dezvăluit planul noului PNL de după alegerile prezidențiale. Candidatul ACL la Președinție a declarat că este posibil ca în Parlament să apară modificări.

„E posibil ca în Parlament să apară modificări, să se schimbe raportul de forțe în Parlament și în 2015 noi socotim și ne dorim să apară o situația în care prin moțiune de cenzură să fie schimbat Guvernul PSD.

Ar fi o situație bună și pentru noi și pentru România. În 2016 sunt alegeri parlamentare, am toată convingerea că noi, PNL-ul, noul PNL, vom câștiga alegerile și vom guverna România. Dar ar fi bine ca deja din 2015 să avem o schimbare de Guvernare”, a spus Iohannis.

Alianța Creștin Liberală a pierdut mai bine de 300 de aleși locali, odată cu ordonanța de urgență care permite primarilor și aleșilor locali să schimbe formațiunea din care fac parte fără a își pierde mandatul. Deși au declarat public că nu vor primi nici un ales local de vreo altă formațiune, ACL a câștigat câțiva primari, cel mai cunoscut fiind primarul Devei, fostul conservator Petru Mărginean.

2 comentarii la “Iohannis dezvăluie lovitura pregătită de noul PNL

  1. „Ar fi o solutie buna sa taiem din salariile bugetarilor, din pensii, din alocatii si tot ce va este platit de la guvern.. ar fi o solutie sa continuam Basismul si sa favorizam firmele fratilor si surorilor nostrii care ne au sponzorizat campania electorala. Ar fi o solutie sa schimbam constitutia cum a facut Basistii si presedintele sa aiba un mandat pe viata, sa imi cumpar inca sase case.”

  2. cum puteti sa fiti asa sigur domnule iohannis cand ati tinut.o din gafa.n gafa?? cum poate lumea sa va mai acorde incredere si credibilitate??? sunteti un visator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *