Skip to content
Politică

Iohannis, după moartea unui polițist în misiune: Făptuitorul să fie urgent prins şi deferit justiţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică seară, un mesaj de condoleanţe după ce un poliţist din Timiş a fost ucis în misiune de un bărbat urmărit internaţional pentru tâlhărie, precizând că are încredere că autorităţile îl vor prinde pe făptaş.

 „Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, îşi exprimă profundul regret pentru tragicul incident petrecut duminică, 2 iunie a.c., în judeţul Timiş, în urma căruia un poliţist român, aflat la datorie, şi-a pierdut viaţa din cauza unor răni prin împuşcare. Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei îndurerate şi are deplină încredere că organele abilitate vor depune toate eforturile astfel încât făptuitorul să fie urgent prins şi deferit justiţiei”, a transmis Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă.
Un poliţist în vârstă de 42 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, respectiv Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie. Până la ora transmiterii ştirii, bărbatul nu a fost prins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *