Skip to content
Politică

Iohannis, restanțe uriașe. Nu și-a plătit cotizația de ani buni

" "

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, lider al PNL și candidat al Alianţei Creştin Liberale pentru preşedinţia României, ar fi rău platnic. O spune omologul său din Piteşti, primarul Tudor Pendiuc, președinte interimar al PSD Argeș.

Afirmaţia a fost făcută într-o conferința de presă de vineri a social-democraților argeșeni, în contextul unor discuţii legate de migraţia aleşilor locali, potrivit presei locale.

" "
" "

Această ordonanţă privind migraţia creează un culoar favorabil pentru oameni ca Emil Boc, persoane care ar dori să treacă la un alt partid. Boc (n.r. – primarul municipiului Cluj-Napoca) este onest şi cred că va face pasul spre PMP de la PDL. Nu este ca Iohannis… Iohannis nu a mai plătit cotizaţia la Asociaţia Municipiilor din România de vreo trei mandate, aşa că ce să-i ceri?”, a spus Pendiuc în calitatea sa de preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România.

Calitatea de membru al Asociaţiei Municipiilor din România se pierde în următoarele situaţii:

  1. la cererea scrisă a primarului, însoţită de hotărârea consiliului local, referitoare la denunţarea acordului de asociere;
  2. la pierderea, potrivit legii, a rangului de municipiu;
  3. prin excludere, hotărâtă de Adunarea Generală, potrivit procedurilor prevăzute de prezentul Statut, în următoarele situaţii:
    1. lipsa nemotivată de la mai mult de 3 şedinţe ordinare consecutive ale Adunării Generale;
    2. neplata cotizaţiei anuale timp de 2 ani, dacă prin hotărârea Adunării Generale nu se prevede altfel.

Conform art. 9 din acest statut cei care nu isi platesc cotizatia risca excluderea. 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *