Skip to content
Politică

Iohannis evită cu grație subiectul noului Cod Silvic

Președintele României, Klaus Iohannis, evită să vorbească de proiectul noului Cod Silvic, cel care a creat , în ultima perioada, numeroase controverse.

Întrebat cum vede faptul că solicitarea de reexaminare a Codului Silvic a fost respinsă de senatori, Iohannis a precizat că deși ”sunt ceva copaci” în curtea institutului Cantacuzino, nu a fost un moment oportun pentru a vorbi de acest proiect legislativ extrem de controversat.

”Sunt ceva copaci, dar nu cred ca este situatia sa vorbim de acest subiect (n.r.: referindu-se la noul Codul Silvic)”, a precizat șeful statului, Klaus Iohannis, după ce a vizitat institutul Cantacuzino.

Proiectul Codului Silvic urma să fie dezbătut și votat miercuri, în Parlament, însă a fost amânat pentru săptămâna viitoare, întrucât nu a fost întrunit cvorumul. Pentru a putea fi dezbătut în Parlament este nevoie de votul a 50% + 1 dintre deputați, dat fiind faptul că este vorba despre o lege organică.

Citește și: DOCUMENTUL care îi dă fiori lui Ponta. Cei de la Schweighofer îi scriu premierului și fac o amenințare frontală la adresa României

Citește și: Denunțul depus la DNA care ar putea crea mare deranj la cel mai înalt nivel

Citește și: Senatul îi mai dă încă o dată cu flit lui Iohannis. Proiectul de lege controversat pe care șeful statului va fi obligat acum să îl promulge

 

1 comentariu la “Iohannis evită cu grație subiectul noului Cod Silvic

  1. Da, sunt cativa copaci doar, care vorbesc despre Codul Silvic la fel de mult ca domnul Iohannis. Iar eleganta evitarii raspunsului ni-l prezinta asemeni unui elefant care evita intepatura cu acul in copita atunci cand croseteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *