Skip to content
Politică

Iohannis evită să lămurească problema interviului oferit în presa din Germania și pasează răspunderea. Ce spune despre o discuție cu Ponta privind succesorul lui Dragnea în Guvern

Președintele României, Klaus Iohannis, a precizat luni, în cadrul unei conferințe de presă de la Cotroceni că premierul Victor Ponta nu l-a contactat, până în acest moment, privind succesorul lui Liviu Dragnea în fruntea Ministerului Dezvoltării.

”Premierul nu m-a contactat in aceasta chestiunea dar sunt convins ca in masura in care se gaseste o persoana care sa fie propusa ma va contacta si vom discuta.”, a precizat Iohannis luni.

Cu privire la desemnarea unui nou șef la DIICOT, șeful statului a precizat că ”săptămâna abia a început” și că va face un anunț în acest sens în cursul acestei săptămâni.

”In cursul acestei saptamani voi lua o decizie si o voi comunica public.”, a transmis Iohannis cu privire la numirea lui Daniel Horodniceanu în fruntea DIICOT.

De asemenea, Iohannis, întrebat de jurnaliști despre interviul oferit unei publicații din Germania și care nu a apărut în cadrul televiziunii publice germane, a precizat tranșant că Departamentul de comunicare al Administrației Prezidențiale va oferi toate explicațiile necesare.

”Departamentul de comunicare o sa va lamureasca integral in acceasta speta.”, a punctat Iohannis.

Citește și: Cristoiu identifică escrocheria „nerușinată” a lui Iohannis

Reamintim că departamentul de comunicare de la Cotroceni a anunțat că interviul oferit de Klaus Iohannis unei publicații din Germania a fost prezentat de televiziunea publică ARD din această țară, dar, în realitate, a existat un singur fragment prezentat, cu o durată de 18 secunde.

1 comentariu la “Iohannis evită să lămurească problema interviului oferit în presa din Germania și pasează răspunderea. Ce spune despre o discuție cu Ponta privind succesorul lui Dragnea în Guvern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *