Skip to content
Politică

Iohannis, explicații privind gafa colosală „ghinion”

Președintele PNL Klaus Iohannis a explicat cea mai recentă gafă, atunci când, prezent într-o emisiune live, acesta a fost întrebat ce le transmite profesorilor care nu au reușit să dobândească șase case dintr-un salariu de profesor, așa cum spune Iohannis că și-a achiziționat cele șase case.

Răspunsul lui Iohannis a fost unul nefericit: „ghinion”,  motiv pentru care acesta a fost aspru criticat atât de presă, cât și de alegători.

Prezidențiabilul ACL a explicat răspunsul pe care l-a dat, afirmând că a avut o zi proastă.

„A fost un răspuns foarte neinspirat. Chiar cred ca este momentul, dacă cineva s-a simțit jignit, să îmi cer scuze  public. Recunosc, am avut o zi proastă si daca acea afirmație nefericită a supărat pe cineva, îmi asum vina și îmi cer scuze. Însă profesorii au avut ghinion pentru că nici o guvernare n-a vrut să îi bage în seamă. Când a fost vorba de salarii au rămas ultimii. În toate guvernările au rămas tot în coadă și nu li s-a rezolvat problema. Eu cred că educația e extrem de importantă”, a declarat Iohannis.

6 comentarii la “Iohannis, explicații privind gafa colosală „ghinion”

  1. dar domnia voastra nu are aceeasi profesie(profesor)??cum de v.ati permis 6 imobile cand restul profesorilor abia se descurca cu salariul??

  2. Si daca ajunge presedinte, si in una din zilele astea proaste le spune dascalilor ca le taie 25 % din salarii ? Ca vad ca e tare apropiat de Basescu, ala de le promitea dascalilor ca le mareste leafa cu 50% dar la cateva luni le-a taiat-o cu 25 %. Ce vor spune dascalii atunci ? Ghinion??? Nu, mai bine ghinion pentru Iohannis, si acum cat nu e prea tarziu !

  3. basescu are cel putin o zi proasta si iese la zoaie.tv si critica „panaramele din parlament” , tu cite o sa ai johnny? 6 pe saptamina? :)))

  4. Ai tupeu sa iesi pe post si sa spui ca ai avut o zi proasta, sunt profesori care nu se pot intretine din salariul atat de mic pe care il au si tu spui ca ti-ai achizitionat 6 case din acel salariu .. sa iti fie rusine!

  5. nu va e rusine? ati dat in toti proesorii din tara asta, oameni simpli care au familii de intretinu si duc grija zile de maine, si dumneavoastra nu mai stiti ce mancare „Scumpa” sa va puneti pe masa! rusine sa va fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *