Skip to content
Politică

Iohannis explodează. Țipete în studioul RealitateaTV. Ponta: „Credeți că suntem slugile dvs?!”

Klaus Iohannis a explodat în studioul RealitateaTv. Exasperat de faptul că Victor Ponta îl întrerupea, Klaus Iohannis a ridicat tonul agresiv și i-a cerut lui Ponta să nu îl mai întrerupă.

Iohannis: Puteți să nu mă mai întrerupeți? VĂ ROG SĂ NU MĂ MAI ÎNTRERUPEȚI

Ponta: Vă rog să nu ridicați tonul la mine. Credeți că suntem slugile dumneavoastră? Nu sunteți stăpâni de sclavi. Vă rog să fiți ala de la mine din birou, cuminte și calm.  V-am întrebat de unde știți, că nu sunteți parlamentar? Să fiți cuminte, ca la mine în birou

Iohannis: Dvs cine vă credeți în această confruntare? Vă credeți în biroul dvs? Când sunteți în Palatul Victoriei aveți biroul dvs, aici sunteți în fața țării, așa că dacă aveți un minim de respect, vă rog frumos să nu mă mai întrerupeți atunci când îmi expun partea mea de răspuns. Dacă e posibil, dacă nu, facem la fel ca aseară, eu plec, dvs vă spuneți toată vorbăria

Ponta: Domnule Iohannis noi nu suntem slugile dvs prin România, nu suntem sclavii dvs. Nu sunteţi parlamentari, de unde ştiţi. Aş vrea mai mult respect. Când aţi fost la mine în birou aţi fost umil. Vreau să fiţi ăla cuminte.

Iohannis: Cine credeţi domnule Ponta. că sunteţi în această confruntare. Credeţi că aveţi un birou aici, un minim respect dacă îl mai aveţi. Vă rog să nu mă mai întrerupeţi. Putem să faceţi altfel, eu plec şi dvs.

Ponta: Şi de la mine din birou aţi plecat cuminte.

Iohannis: Cu coada între picioare va pleca cel care va pierde alegerile.

Ponta: Aveţi o atitudine de moşier.

Iohannis: Ar fi frumos dacă nu am vorbi unul peste celălalt.Domnule Ponta, sunteţi deputat sau numai premier? Există o iniţiativă legislativă pentru votul din corespondenţă şi votul electronic? Ar fi bine să răspundă.

Ponta: Orice modificare se face cu minim şase luni. Nu a fost o asemenea iniţiativă.

Iohannis: Şi când s-a vorbit despre Constituţie, nu s-a vorbit despre asta, sunteţi sigur, sigur?

Ponta: Am vorbit mult cu Crin Antonescu şi am stabilit ce va susţine USL în comisie.

Iohannis: Am citit stenogramele şi dvs şi colegii dvs din PSD au fost împotriva acestei chestiuni în Constituţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *