Skip to content
Politică

Iohannis face atmosferă la Brăila. Mesaje tăioase pentru Ponta și Tăriceanu

Klaus Iohannis face atmosferă la Brăila. In cadrul unui miting ACL, prezidențiabilul pare că a prins curaj, transmițând mesaje tăioase către contracandidatul său Victor Ponta.

„Trebuie să câștigăm. Nu avem nici o altă șansă. Ne uităm în jur și vedem numai corupție și sărăcie.  Corupție, sărăcie, asta este România lui Victor Ponta. Toată campania s-a împrăștiat doar venin. Vi s-a spus că voi tăia pensiile. Mare minciună.

Văd aici pancarte care vă amintesc de vremuri trecute. Și parcă cu groază ne dăm seama că minciuna, ura, corupția (…) asta este România lui Victor Ponta.
Locurile de muncă este problema României. Pe lângă toată minciuna..s-a mai inventat una. Dl. Ponta, care nu vrea să se întâlnească cu mine, nu știu de ce…Dl. Ponta, habar nu aveți cum să guvernați o țară, cum vreți să fiți președinte? Il vad venind de mana cu un premier de vreme buna, vine de mana cu un prim-ministru care a mai fost o data premier  si ma surprinde si ma intreb cum vrea oare dnul Tariceanu in viitor sa stea in fata oamenilor cand PSD ii cere sa mareasca impozitele si taxele, sa renunte la cota unica? Nu e bine si nu va face bine aceasta schimbare”, a declarat Iohannis la Brăila.

5 comentarii la “Iohannis face atmosferă la Brăila. Mesaje tăioase pentru Ponta și Tăriceanu

  1. Doamne, cat tupeu are omul fantoma! Nu i-a spus nimeni ca saracia e emblema guvernarii PDL? El a trait pe Luna?
    Cum vrea sa fie presedinte un individ cu un discurs atat de inept? Doar idei reciclate ale camarilei portocalii care se ascunde in spatele lui si-l manipuleaza ca pe-o marioneta! Ne spune si noua unde a mai guvernat el pana acum de are element de comparatie si isi permite luxul de a face critici? La Sibiu unde a furat case??? In timpul meditatiilor la fizica? Cat de tampiti ne crezi, dle Werner? Ce te recomanda pe matale sa conduci o tara a carei limba nu stii s-o stapanesti? Cu aceleasi ineptii ne vei reprezenta in lumea asta larga? lasati Romania sa respire, dle Werner! Nu ne mai sufocati cu penalii, turnatorii si tradatorii din spatele dvs!

  2. E mai bun Ponta decat Werner Iohannis,Ioana? Sunteti clar, sustinatoarea lui Ponta. Culcati-va pe o ureche si lasati comentariile inutile.

  3. Un adevarat „democrat” Ponta ! „Premierul Victor Ponta are cinci rude prin alianţă care activează în guvern sau în instituţiile subordonate. Claudiu Preoteasa şi soţia lui sunt finii lui Ponta. Claudiu Preoteasa este vicepreşedinte al Administraţiei Fondului de Mediu, soţia a fost numită recent şef de direcţie la Autoritatea de Management POS Mediu care se ocupă cu fonduri europene pe mediu. Verişoara premierului Ponta, Rodica Cazanciuc, a acces recent într-un post de conducere la Autoritatea Aeronautică Civilă. Soţul Rodicăi este Robert Cazanciuc, numit ministru al Justiţiei. Ioana Cazacu este şi ea fina premierului şi activează acum la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

    Obiceiul numirilor rudelor în guvern este o adevărată tradiţie pentru că niciunul dintre ultimii premieri ai României nu a ratat şansa de a-şi pune un văr, un fin, o soră în poziţii cheie din guvern sau instituţiile publice.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *