Skip to content
Politică

Iohannis face dezvăluiri din viața privată

Klaus Iohannis a vorbit despre una dintre cele mai delicate probleme, o chestiune care a stârnit multe controverse în spațiul public.

Președintele PNL a declarat că motivul pentru care nu poate avea copii este pentru că nu poate.

„Eu nu pot să am copii.Mi-am dorit foarte mult dar nu a fost..”, a spus Klaus Iohannis, vizibil afectat.

Afirmația lui Iohannis potrivit căreia nu a investit în copii, ci în case a stârnit mari controverse în spațiul public. Este pentru prima dată când prezidențiabilul ACL spune clar că nu poate avea copii.

Cu privire la rolul pe care îl va avea soția sa în campania electorală, Iohannis a răspuns tranșant:” Soția mea nu va urca pe scenă. Soția mea este discretă. De când am intrat în politică, acum 15 ani, am dorit să am o linie de demarcație între partea politică și cea privată. Nu consider că dacă ajungi într-o poziție politică, trebuie să tragi tot neamul după tine.”

Acesta a mai declarat , privind averea sa, că toate cele șase case valoarează cât un apartament în Capitală.

1 comentariu la “Iohannis face dezvăluiri din viața privată

  1. Aici il inteleg, este o mare durere sa nu poti avea copii. Omeneste vorbind. Dar sa folosesti acest necaz spre a justifica propria avere este tot o mizerie. Sunt multi profesori in tara asta care nu au copii. Din acelasi motiv sau din altele. Si dau meditatii la greu. Dar tot nu au sase case !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *