Skip to content
Politică

Iohannis face dezvăluiri. De ce absentează Crin Antonescu?

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a străbătut deja aproape jumătate de țară, pregătindu-se astfel de campania electorală care se apropie.

În tot acest timp, marele absent a fost fostul președinte al PNL, Crin Antonescu. Vă reamintim că Antonescu nu a fost prezent nici la Congresul comun PNL-PDL, când a fost votat proiectul de fuziune, dar nici la desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale din partea Alianței Creștin Liberale.

Absența lui Crin Antonescu a fost pusă sub semnul întrebării încă de la Congresul comun. De atunci și până în acest moment, Iohannis a avut o singură explicație pentru lipsa lui Antonescu și anume ”este în concediu”.

Întrebat dacă Crin Antonescu îl va susține pe candidatul ACL la prezidențiale, Iohannis a declarat că Antonescu este ”într-o perioadă dificilă și este plecat în concediu”.

”Discut și eu și staff-ul meu cu membrii partidului. Nu pot discuta cu fiecare membru. Domnul Crin Antonescu a avut o perioada extrem de dificila. Crin Antonescu a fost candidatul USL la prezidențiale, a fost președintele PNL. Acum nu mai este nici președintele PNL, nici candidat. Eu cred ca îi vine greu sa accepte aceasta situație. Domnia sa este plecat în concediu, contez pe el când se intoarce din concediu sa ma susțină. El a fost co-inițiator când s-a început discuția pe fuziune. Nu vad de ce ar sta deoparte. Nu ma avut ocazia sa discutăm aceste lucru. Nici nu cred ca trebuie sa vina fizic în campanie. Important este sa susțina campania”, a declarat Iohannis.

2 comentarii la “Iohannis face dezvăluiri. De ce absentează Crin Antonescu?

  1. Nu mi se pare suspecta absenta lui CRIN ANTONESCU–suspect este ca BOGDAN TVR-dragostea lui dupa ce l-a mazilit impreuna cu trupa de comando gusata—incearca reinvierea personajului sau tinerea lui in lesa .O fraza a lui CRIN poate darama tot castelul de nisip numit IOHANNIS .

  2. Dar cat de prost trebuie sa-l creada tradatorii astia in frunte cu cel mai mare dintre ei-candidatul de carton-zis si afis cu citate ,pe Antonescu ,incat,dupa ce au facut tot ce au putut sa scape de el in modul cel mai abject ,sa mai faca si munca voluntara,de parca nu ar fi ridicat singur timp de 5 ani cat a fost presedinte,partidul la cel mai mare scor de la reinfiintarea sa in 1990 ,in 2009 si in 2012?!? Ceea ce nu inteleg slugile astea basisto-securiste din fruntea „noului pnl” este ca un politician poate avea si constiinta si libertate de optiuni,spirit liber, iar Crin este astfel,nu poate fi slugoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *