Iohannis face dezvăluiri. De ce absentează Crin Antonescu?

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a străbătut deja aproape jumătate de țară, pregătindu-se astfel de campania electorală care se apropie.

În tot acest timp, marele absent a fost fostul președinte al PNL, Crin Antonescu. Vă reamintim că Antonescu nu a fost prezent nici la Congresul comun PNL-PDL, când a fost votat proiectul de fuziune, dar nici la desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale din partea Alianței Creștin Liberale.

Absența lui Crin Antonescu a fost pusă sub semnul întrebării încă de la Congresul comun. De atunci și până în acest moment, Iohannis a avut o singură explicație pentru lipsa lui Antonescu și anume ”este în concediu”.

Întrebat dacă Crin Antonescu îl va susține pe candidatul ACL la prezidențiale, Iohannis a declarat că Antonescu este ”într-o perioadă dificilă și este plecat în concediu”.

”Discut și eu și staff-ul meu cu membrii partidului. Nu pot discuta cu fiecare membru. Domnul Crin Antonescu a avut o perioada extrem de dificila. Crin Antonescu a fost candidatul USL la prezidențiale, a fost președintele PNL. Acum nu mai este nici președintele PNL, nici candidat. Eu cred ca îi vine greu sa accepte aceasta situație. Domnia sa este plecat în concediu, contez pe el când se intoarce din concediu sa ma susțină. El a fost co-inițiator când s-a început discuția pe fuziune. Nu vad de ce ar sta deoparte. Nu ma avut ocazia sa discutăm aceste lucru. Nici nu cred ca trebuie sa vina fizic în campanie. Important este sa susțina campania”, a declarat Iohannis.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL