PSnews

Ultima Oră

Iohannis face eschive în fața lui Dragnea: Nu am văzut declarațiile!

actualitati.info

Președintele României, Klaus Iohannis, îl lasă pe Liviu Dragnea să boxeze singur în fața oglinzii, după ce liderul PSD amenița într-o emisiune de pe postul RomâniaTV că va declanșa o contraofensivă la acuzațiile care i se aduc în presă și la presiunea pe care o simte din partea justiției.

În discursul lui Dragnea era vizat inclusiv președintele României, pe care șeful PSD îl acuză că ar fi ignorat oferta de pace politica pe care i-ar fi propus-o.

Eu am sperat că, în aștia doi ani de zile, toate instituțiile statului, în frunte cu președintele țării și cu oricine altcineva din această țară apreciază că propunerea mea de dialog, de pace politică e bine să fie luată în seamă și să construim ceva în această seară.

Se pare că s-a înțeles că asta ar fi o slabiciune a noastră, a mea și a PSD, drept pentru care s-a încheiat această perioada de pace”, a declarat Dragnea, duminică, 9 iulie, în direct la RomâniaTV.

Klaus Iohannis  pare că îl ignoră cu desăvârșire pe liderul PSD și tiradele tot mai aprinse ale acestuia, declarând joi, 13 iulie, în timpul vizitei la baza NATO de la Mihail Kogălniceanu că nu are cunoștință de atacul lansat de Dragnea.

Nu am văzut declarațiile. Nu știu la ce vă referiți”, a explicat senin șeful statului, în direct la Antena3.

Mai mult, Iohannis ignoră cu desăvârșire și teoria conspirației lansată de Dragnea, prin care miliardarul american George Soros ar urmări să destabilizeze România prin înlocuirea actualei conduceri a PSD.

Întrebat de reporteri dacă are cunoștință de anumite interese obscure ale lui Soros în România, președintele a punctat la fel de senin. ”Nu am cunoștință de așa ceva”.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi