Skip to content
Politică

Iohannis, felicitat de președintele Comisiei Europene, Jean- Claude Junker

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat pe președintele ales al României, Klaus Iohannis, pentru victoria în scrutinul prezidențial și și-a exprimat speranța că vor avea o întâlnire în curând.

„Vă scriu pentru a vă felicita pentru victoria în alegerile prezidențiale din România. În numele Comisiei Europene și al meu personal, aș vrea să vă urez succes la președinție”, a transmis Jean-Claude Juncker, într-o scrisoare făcută publică vineri de Reprezentanța Comisiei Europene în România, potrivit agerpres.

„Sper că vom avea șansa de a avea o întâlnire în curând. Sunt nerăbdător să lucrez cu dumneavoastră și cu Guvernul României la implementarea agendei noastre strategice comune pentru Uniune, concentrându-ne acțiunile în zonele unde Uniunea poate face cu adevărat diferența, cum ar fi cele privind creșterea, locurile de muncă, investițiile și competitivitatea”, a mai precizat președintele CE, adăugând că acest lucru „este esențial pentru prosperitatea românilor, precum și a tuturor europenilor”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *