Iohannis forțează apropierea de Antonescu

Prin intermediul unui comunicat de presă, președintele PNL, Klaus Iohannis a declarat vineri că salută decizia PPE de a primi PNL în rândurile sale și totodată a ținut să îi mulțumească lui Crin Antonescu pentru viziunea de a orienta PNL către PPE.

„Salut decizia PPE de a primi, în rândurile sale, Partidul Naţional Liberal. Ne regăsim, alături de colegii noştri de la PDL, în marea familie a dreptei europene, care a avut şi are o contribuţie decisivă în crearea unei Uniuni puternice şi credibile”, afirmă Iohannis. 

„Adresez mulţumiri, în numele PNL, şi liderilor noştri politici, în frunte cu domnul Crin Antonescu, pentru viziunea de a orienta Partidul Naţional Liberal spre familia europeană cu care este în cel mai înalt grad compatibil”, a mai transmis Klaus Iohannis. 

În ultima perioadă, Crin Antonescu a lansat o serie de mesaje nu tocmai favorabile pentru Klaus Iohannis, acesta precizând chiar faptul că nu s-a decis dacă îl va susține pe prezidențiabilul ACL în campania electorală. Iohannis i-a transmis acestuia o serie de replici, prin care direct sau indirect a încercat să îl readucă pe Antonescu în prima linie a partidului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL