Skip to content
Politică

Iohannis gafează și sochează din nou

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, pare să fi scăpat din nou porumbelul și a făcut un nou anunț care pare unul cel puțin șocant.

Întrebat de unul din jurnaliștii Realitatea TV dacă este posibil ca un profesor să aibă capacitatea să își cumpere șase case dintr-un salariu de profesor, Iohannis a răspuns ințial cu o întrebare: ”Dar dacă ești procuror ca Ponta în România ai șapte case și nici nu le declari?”

Apoi Iohannis a precizat tranșant că ”profesorii din ’90 încoace tot timpul au avut ghinion, pentru că la mărirea de salarii nu s-a mai putut. Se poate să ai șase case ca profesor, prin muncă cinstită.”

Întrebarea este: Să fie o realitate faptul că un profesor ar putea să își cumpere vreodată șase case?

Șeful PNL a vorbit și despre impactul atacurilor PSD, explicând că nu a fost în niciun fel dezechilibrat.

”Niciunul dintre atacuri nu m-a dezechilibrat, dar întreaga campaie a PSD a fost o mizerie, nu la adresa mea ca om politic, ci la adresa mea ca persoană. Au venit cu gașca de vorbitoare și au spus că am vândut copii. Copiii sunt bine, m-am interesat, am vorbit cu neamurile din Rășinari, cu primarul de acolo și copiii sunt bine. Au verificat în anul 2000, iar oamenii sunt bine-mersi. Asta este o minciună sfruntată a PSD. Au mai spus că nu pot fi președinte pentru că nu am copii. Așa ceva nu se face, nu se spune”, a precizat Iohannis la Realitatea TV.

6 comentarii la “Iohannis gafează și sochează din nou

 1. Viitorul presedinte……gafeaza si socheaza, gafeaza si socheaza, gafeaza si socheaza, gafeaza si socheaza, …..
  Sa nu gafeze si sa socheze cand va fi……….. seful CSAT si comandant suprem al armatei……

 2. dupa ce-l asculti pe jonannis ajungi la concluzia ca scapam de dracu si dam de taicasu’ , eu sper sa nu avem „ghinion” !!!!

 3. vedeti mai detractorilor – Kiohannis s-a interesat de copii!!!
  dupa 24 de ani
  il durea inima de copii si 24 de ani e timpul lui de reactie
  peste 24 de ani vine la dezbatere mai

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *