Skip to content
Politică

Iohannis, glume cu jurnaliștii pe seama lui Ponta

Klaus Iohannis pare să încerce să iasă din tiparul neamțului sumbru cu care ne-a obișnuit până acum. În cadrul unei conferințe de presă, organizată în Cluj Napoca, prezidențiabilul ACL a făcut mai multe glume care îl vizau direct pe contracandidatul său, Victor Ponta.

Referitor la faptul că Corpul de control al prim-ministrului face controale privind retrocedările la Primăria Sibiu, Klaus Iohannis a precizat că la Primăria din Sibiu nu se fac ”șmecherii”.

”De când sunt eu primar au crezut multi ca pot veni sa ma șantajeze. Si ce sa vezi?… Ghinion! – așa cum m-am mai exprimat eu… La Primăria Sibiu nu se fac șmecherii și nu sunt nereguli de descoperit. Toată lumea a înțeles. Această verificare trebuia să fie acum? Sigur, domnul Ponta a considerat că ar trebui să trimită acum să se facă verificări. Domnul Ponta, dar un pic de decență nu v-ar strica nici dumneavoastră”, a spus Iohannis.

Referitor la excedentul bugetar cu care Ponta ”tot iese la televizor și se laudă”, Iohannis a precizat că Guvernul trebuie schimbat de urgență.

”Cariera politică a lui Ponta se va termina la 16 noiembrie. Nu de mine, ci de propriul partid. Momentul în care voi fi președinte voi face în așa fel încât să mișc lucrurile indiferent de guvernare. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Trebuie schimbat acest Guvern ineficient. Culmea, vine Ponta la televizor, expert în economie, și ne spune că suntem pe excedent bugetar. Normal! Dacă nu ai fost în stare să cheltui pe investiții și ai rămas cu banii în buzunar ca fraierul?!”, a spus Iohannis.

Prezidențiabilul ACL a fost întrebat de ce vorbește așa rar, acesta a precizat râzând că ”mai întâi gândesc, apoi vorbesc”.

9 comentarii la “Iohannis, glume cu jurnaliștii pe seama lui Ponta

  1. Eee, chiar ati adoptat vocabularul lui basescvu si blaga? Incercati sa va controlati. vorbiti elevat, asa cum va considerati si nu ca un geambas de case si copii….

  2. Vad ca atat de celebru considera el ca s-a exprimat, incat se autociteaza din memorie ! O flegma aruncata in obrazul colegilor de breasla este ridicata la rang de mare zicere. Cine spune despre personajul asta ca e arogant si periculos spune putin. Inteleg ca Ponta nu se pricepe la economie. Dar el da. Un profesor obscur de fizica stie de toate. Cu limba romana sta el mai rau, dar ce mai conteaza ? (”Cariera politică a lui Ponta se va termina la 16 noiembrie. Nu de mine, ci de propriul partid ?????), (Domnul Ponta, dar un pic de decență nu v-ar strica nici dumneavoastră”, – adica el e total lipsit de decenta, lui Ponta doar un pic i-ar trebui, inteleg. ). Deci. domnule profesoras (domnule cu e, si nu domnul, daca tot te adresezi direct ! ), nimic nu se termina… de tine. Si nici acel …dar… nu isi are locul. Romana e o limba grea, domnule candidat. Chiar straina pot spune pentru excelenta voastra. Aroganta insa este la liber !

  3. daca ajunge hohannis asta presedinte in romania nu se va mai vorbi decit maghiara si germana .
    apropo, mai stie cineva melodia .trec batalioane romane carpatii?

    1. Și dacă iese Ponta se va vorbi numai albaneza și italiana. De ce nu se mai vorbește corect românește: l-am avut pe Iliescu președinte de 3 ori, Iliescu fiind născut de mamă țigancă… 😉

  4. Asta gandeste inainte de a vorbi???? dar ineptiile gen: politruc, ghinion, judetul Deva, sunt „gandite” inainte de a fi spuse ??? HALAL PREZIDENTIABIL , SI-A LUAT DREPT MENTORI PENALII BASISTI ,IAR PE BASESCU IL URMEAZA SI CU OCHII-NCHISI !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *