Skip to content
Politică

Iohannis iese din nou la rampă în scandalul Ponta-DNA. Ce ar trebui să facă premierul

Preşedintele Klaus Iohannis iese din nou la rampă în scandalul dosarului  de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în care este implicat prim-ministrul Victor Ponta. Ce ar trebui să facă acesta.

CITIŢI ŞI: Ponta primește o lovitură dură de la DNA. A fost trimis în judecată

Într-o conferinţă de presă susţinută, joi, la Palatul Cotroceni, după şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), şeful statului a precizat că nu şi-a schimbat poziţia faţă de ce a declarat în iunie referitor la această problemă – mai precis, îi cere demisia lui Ponta din funcţia de premier.

„Situaţia, după părerea mea, este din ce în ce mai problematică pentru prim-ministru, este din ce în ce mai problematică pentru Guvern şi este din ce în ce mai problematică pentru PSD, dar trebuie să recunoaştem că imaginea României are foarte mult de suferit de pe urma acestei chestiuni. Sper să se analizeze situaţia cu toată răspunderea şi cei care pot veni cu soluţii să vină cu soluţii. Părerea mea nu s-a schimbat: cea mai simplă soluţie ar fi cu siguranţă cea pe care am propus-o şi în iunie”, a afirmat Iohannis.

1 comentariu la “Iohannis iese din nou la rampă în scandalul Ponta-DNA. Ce ar trebui să facă premierul

  1. Dar pentru un Presedinte care si-a pierdut in instanta doua case dobandite prin fals si uz de fals, si de pe urma carora a mai incasat si chirii cat sa-si cumpere altele trei, care ar fi solutia cea mai simpla ??? Sau pentru un incompatibil, scos compatibil de instantele slugarnice atunci cand sute de alti orimari si-au pierdut mandatele pe aceleasi spete, care ar fi solutia, domnule Presedinte ??? Sincer, nu ma bazez pe raspunsul dumneavoastra la aceste doua intrebarti !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *