Iohannis iese la atac! Ce spune despre Victor Ponta

Prezent la mitingul organizat sâmbătă de ACL la Craiova, prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis a lansat un atac la  adresa lui Victor Ponta, declarând că „cine nu a făcut nimic ca prim- ministru, nu va face nimic nici ca președinte”.

Deși în repetate rânduri a transmis că el nu este adeptul atacurilor politice și că el se va lupta prin intermediul ideilor, se pare că și Iohannis știe să atace și o și face, afirmând că premierul Ponta  „nu este decât omul baronilor care stapanesc judetele ca pe niste feude proprii”.

„In aceasta campanie vreau sa renuntam la mituri si la prejudecati. Sa aratam ca Oltenia da semnalul schimbarii, o schimbare adevarata, in fapte, nu in vorbe. Eu va intreb: o duceti mai bine de cand e prim-ministru Victor Ponta? Credeti ca daca nu a facut nimic de cand e premier, o sa faca ceva ca presedinte? Eu sunt un om al promisiunilor onorate, nu al spectacolului. Daca ai rezultate in munca ta, le poti avea oriunde, in toata Romania. Daca iti pasa cu adevarat de oameni, iti respecti promisiunile oriunde. Cine n-a facut nimic ca prim-ministru, nu va face nimic nici ca presedinte.

(…)La aceste alegeri eu nu ma bat cu persoana Victor Ponta, ci cu un fel de a face politica si cu sistemul pe care el il reprezinta. Ma voi bate cu cei care continua scandalul vorbelor goale si a promisiunilor false. Pacat ca un om atat de tanar a dezamagit si a ajuns atat de repede prizonierul unui sistem care dispretuieste educatia si distruge viitorul tinerei generatii. Victor Ponta a demonstrat ca nu este decat omul baronilor care stapanesc judetele ca pe niste feude proprii. Acesti oameni care conduc azi cu deplin cinism va amagesc pe voi cei de buna credinta cu o mica crestere de salariu sau de pensii, in timp ce firmele lor iau milioane de euro. Cu acest sistem ma bat acum”, a transmis Iohannis sâmbătă la Craiova.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: