Skip to content
Politică

Iohannis iese la atac pe tema dezbaterii electorale din turul II

Candidatul ACL Klaus Iohannis a vorbit în seara aceasta despre dezbaterea electorală din turul II dintre cei doi finaliști ai turului II din alegerile prezidențiale.

Iohannis spune că Ponta este „arogant”, pentru propunerea ca dezbaterile să se desfășoare la cele patru televiziuni de știri, afirmând că ar fi putut să îl contacteze direct pentru a stabili o confruntare.

„Candidatul Ponta, în aroganța domniei sale, se consideră deasupra tuturor candidaților și s-a gândit că această campanie se organizează la PSD. Nu a putut să mă contacteze pe mine și să întrebe e nevoie de o dezbatere, hai să o stabilim. Domnul mare prim-ministru incapabil Ponta s-a gândit  că e suficient dacă de la cabinetul său stabilește luni la RTV, marți la B1 și așa mai departe și am spus nu se poate așa ceva, dezbaterile sunt importante (..) Luni sau marți voi încerca să îi aduc la masa negocierilor (n.r. pe oamenii din staff-ul lui Ponta) astfel încât lumea să ne vadă la dezbatere”, a explicat Iohannis, invitat la B1Tv.

2 comentarii la “Iohannis iese la atac pe tema dezbaterii electorale din turul II

  1. Adica Ponta e arogant ca in calitate de prim-ministru nu te-a sunat pe tine, primar de Sibiu sa te roage sa vorbesti si tu ceva ??? Ponta e arogant ca avand 10 % in plus, nu te-a rugat sa vii la dezbateri pe tine, care esti singurul care are interesul sa faca asta ??? Mai Klausica, tu nu doar ca esti arogant, dar esti si prost ca fanul !

    1. In o dezbatere se presupune egalitate. Concureaza la acelasi post de conducere, nu stiam ca alegerile se fac in functie de ce functie ai ocupat pana atunci, fraiere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *