Iohannis a ieșit la cumpărat de like-uri din Turcia. DOVADA

Klaus Iohannis, până acum câteva săptămâni prezidențiabilul cu cele mai puține like-uri pe facebook, a decis că este momentul să se aplece asupra unei campanii susținute pe facebook și astfel să mai recupereze din uriașul dezavantaj pe care îl are față de Elena Udrea și Victor Ponta.

Creşterea spectaculoasă a lui Klaus Iohannis pe Facebook are o explicaţie: echipa care se ocupă de activitatea lui Iohannis pe Facebook cumpără fani la „kilogram”, din Turcia, informează rtv.net.

Citește și: Bătălia prezidențiabililor. Faza pe online

Pagina de Facebook a lui Klaus Werner Iohannis a crescut cu 10-12 mii de like-uri pe zi la finalul lunii august și începutul lunii septembrie, în condițiile în care creșterea naturală pentru perioada 21-25 august a fost de circa 400 de like-uri noi pe zi. Dincolo de reclamele plătite care au invadat reţeaua de socializare, echipa lui Iohannis a recurs şi la mijloace deloc cinstite: cumpărarea de fani din alte ţări. Astfel 8293 dintre noii fani ai primarului Sibiului sunt din Turcia, conform monitorizării furnizate de Social Bakers.

De ce Turcia? Nu pentru că otomanii s-ar da în vânt după primarul, fie el şi neamţ, al unui oraş din România, ci pentru că există companii specializate care vând fani „la kilogram”, din Turcia sau Bangladesh, la preţuri infime, de câteva zeci de euro mia de like-uri, mai precizează aceeași sursă.

ioha_91482600

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: