Skip to content
Politică

Iohannis îi cere demisia lui Victor Ponta

" "

În cadrul unei conferințe de presă de marți dimineața, la care a luat parte și președintele PPE, Joseph Daul, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a transmis faptul că „am avut de-a face cu sacrificarea unui pion și că uvernul nu va face nimic pentru diaspora”.

„Am urmarit ieri si azi o dramoleta legata de ministrul de Externe. Corlatean a fost demisonat, iar Melescanu a fost nominalizat si introdus in schema.  

" "
" "

Am aflat chiar de la noul ministru ca nu se poate face nimic, lucru care confirma ca Guvernul nu va face nimic pentru diaspora. Am avut de a face cu sacrificarea unui pion”, a declarat Iohannis.

Klaus Iohannis a mai afirmat că Victor Ponta trebuia să demisioneze și că îi cere acestuia să demisioneze acum, in ceasul al 12- lea, pentru că nu face față acestui post.

„Elementul principal e Ponta. Ponta trebuia sa demisionze. Avem un Guvern care suprima intentionat votul in diaspora. Ii cer lui Ponta sa demisioneze acum, in ceasul al 12- lea, pentru ca nu face fata acestui post.

 În plus ar putea sa accepte o dezbatere, ii cer sa vina sa negociem o dezbatere pe o palfoma neutra”, a transmis Klaus Iohannis.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *