Skip to content
Politică

Iohannis îi cere demisia lui Victor Ponta

În cadrul unei conferințe de presă de marți dimineața, la care a luat parte și președintele PPE, Joseph Daul, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a transmis faptul că „am avut de-a face cu sacrificarea unui pion și că uvernul nu va face nimic pentru diaspora”.

„Am urmarit ieri si azi o dramoleta legata de ministrul de Externe. Corlatean a fost demisonat, iar Melescanu a fost nominalizat si introdus in schema.  

Am aflat chiar de la noul ministru ca nu se poate face nimic, lucru care confirma ca Guvernul nu va face nimic pentru diaspora. Am avut de a face cu sacrificarea unui pion”, a declarat Iohannis.

Klaus Iohannis a mai afirmat că Victor Ponta trebuia să demisioneze și că îi cere acestuia să demisioneze acum, in ceasul al 12- lea, pentru că nu face față acestui post.

„Elementul principal e Ponta. Ponta trebuia sa demisionze. Avem un Guvern care suprima intentionat votul in diaspora. Ii cer lui Ponta sa demisioneze acum, in ceasul al 12- lea, pentru ca nu face fata acestui post.

 În plus ar putea sa accepte o dezbatere, ii cer sa vina sa negociem o dezbatere pe o palfoma neutra”, a transmis Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *