Skip to content
Politică

Iohannis îl contrazice pe Marian Petrache

În Partidul Național Liberal par să existe tot mai multe probleme. După ce în urmă cu două zile omul doi din PNL, Marian Petrache, susținea că, în cazul în care va ajunge la Cotroceni, Klaus Iohannis ”va coabita 100%” cu prim-ministrul Victor Ponta, candidatul ACL îl contrazice pe Marian Petrache.

”Nu. In calitatea mea de presedinte nu voi face nicio intelegere cu PSD si nicio intelegere speciala cu un premier din partea PSD. Voi colabora institutional cu toata lumea, dupa cum este prevazut in Constitutie. Notiunea de coabitare inseamna ca un presedinte si un Guvern care vin din zone politice diferite functioneaza simultan. Asta inseaman coabitare. La noi, termenul de coabitarea a fost viciat de pactul incheiat de presedinte si premier”, a declarat Iohannis la Hotnews.ro.

”Indiferent cine este presedinte si cine este premier, oamenii nu sunt pusi acolo sa se certe, ci sa se ocupe de treburi. Eu va spun ca nu va exista nicio coabitare cu Ponta. Daca eu castig presedintia. PSD il va scoate pe dl Ponta de la conducere. Am convingerea aceasta, ca PSD il va retrage din viata politica pe Victor Ponta”, a mai spus Iohannis.

2 comentarii la “Iohannis îl contrazice pe Marian Petrache

  1. Parca spuneati ca daca ajungeti presedinte o sa acceptati orice premier din orice partid, acum nu vreti sa aveti treaba cu domnul Ponta?? Incepeti sa va incurcati in declaratii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *