Skip to content
Politică

Iohannis îl face pe Antonescu frustrat

Președintele PNL Klaus Iohannis declară, indirect, că fostul președinte al partidului, Crin Antonescu, este frustrat.

Iohannis spune că Antonescu este „supărat” pentru că nu mai este președintele partidului.

„Crin Antonescu este încă supărat pentru că nu mai este președintele partidului”, a declarat Iohannis.

„Domnul Antonescu nu a fost dat deoparte, s-a retras și a deschis drumul spre noi alegeri. Am toată convingerea că Antonescu se va implica până la urmă în campania noastră electorală”, a mai spus Iohannis.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Antonescu să revină la șefia PNL, Iohannis a răspuns:

„Orice liberal poate să își depună candidatura pentru șefia PNL. Nu îl voi sprijini dacă voi pleca din fruntea PNL ca președinte al României”, a precizat Iohannis.

4 comentarii la “Iohannis îl face pe Antonescu frustrat

  1. Ce nesimtit, ce obraznic este neamtul asta ! Ai fi zis ca ar fi trebuit sa fie cel mai cinstit, mai onest, mai loial dintre toti si el este un tradator infect, arogant si josnic.

  2. A prins glas -MUTULICA- din -ALBA ca ZAPADA—pionul tatucului .Pai cum sa se simta CRIN– cand el trebuia sa fie CANDIDATUL– IOHANNIS— presedinte PNL–si eventual in caz de victorie—prim ministru .CAPCANA –tesuta cu migala .

    1. Crin Antonescu cred ca se simte prost, atat la propriu cat si la figurat. El l-a adus si l-a impus pe acest tradator in fruntea partidului. Isi merita soarta. Asa cred eu. Cu respect.

  3. O mizerie de caracter, un arogant PERICULOS, periculos pt.ca nu iubeste copii,deci nici oamenii ! Pt.ce vrei sa fii presedinte de tara,nu pt.oameni ? Doar nu pt.imobile ?!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *