Skip to content
Politică

Iohannis îl face pe Antonescu frustrat

" "

Președintele PNL Klaus Iohannis declară, indirect, că fostul președinte al partidului, Crin Antonescu, este frustrat.

Iohannis spune că Antonescu este „supărat” pentru că nu mai este președintele partidului.

" "
" "

„Crin Antonescu este încă supărat pentru că nu mai este președintele partidului”, a declarat Iohannis.

„Domnul Antonescu nu a fost dat deoparte, s-a retras și a deschis drumul spre noi alegeri. Am toată convingerea că Antonescu se va implica până la urmă în campania noastră electorală”, a mai spus Iohannis.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Antonescu să revină la șefia PNL, Iohannis a răspuns:

„Orice liberal poate să își depună candidatura pentru șefia PNL. Nu îl voi sprijini dacă voi pleca din fruntea PNL ca președinte al României”, a precizat Iohannis.

" "

4 comentarii la “Iohannis îl face pe Antonescu frustrat

  1. Ce nesimtit, ce obraznic este neamtul asta ! Ai fi zis ca ar fi trebuit sa fie cel mai cinstit, mai onest, mai loial dintre toti si el este un tradator infect, arogant si josnic.

  2. A prins glas -MUTULICA- din -ALBA ca ZAPADA—pionul tatucului .Pai cum sa se simta CRIN– cand el trebuia sa fie CANDIDATUL– IOHANNIS— presedinte PNL–si eventual in caz de victorie—prim ministru .CAPCANA –tesuta cu migala .

    1. Crin Antonescu cred ca se simte prost, atat la propriu cat si la figurat. El l-a adus si l-a impus pe acest tradator in fruntea partidului. Isi merita soarta. Asa cred eu. Cu respect.

  3. O mizerie de caracter, un arogant PERICULOS, periculos pt.ca nu iubeste copii,deci nici oamenii ! Pt.ce vrei sa fii presedinte de tara,nu pt.oameni ? Doar nu pt.imobile ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *