Skip to content
Politică

Iohannis îl pune la zid pe Ponta

" "

Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, îl acuză public pe Victor Ponta, solicitându-i acestuia să retragă spusele din cursul zilei de astăzi.

„Îmi permit să îl acuz pe prim-ministru de dezinformare publică pentru că a afirmat astăzi că eu aș fi spus la Cluj ardelenilor să voteze împotriva oltenilor și moldovenilor. Fie Victor Ponta a dezinformat public, fie e o minciună publică, în ambele situații e cazul să o retracteze”, a explicat Iohannis.

" "
" "

Dacă e ceva ce mi se pare foarte periculos în discursul echipei de campanie al domnului Iohannis, l-am văzut în acest weekend, a zis ‘noi, ardelenii, trebuie să votăm împotriva moldovenilor şi a oltenilor şi a bucureştenilor’. Or mi se pare o mare inconştienţă în această perioadă dificilă – ne-a ajutat Dumnezeu şi nu s-a întâmplat nimic în Scoţia – să vină cineva să zică ‘vreau să fiu preşedintele României ca să fiu preşedintele ardelenilor contra moldovenilor şi oltenilor”, a spus Victor Ponta.

" "

7 comentarii la “Iohannis îl pune la zid pe Ponta

  1. nenea asta nu cred ca stie regiunile din tara pentru care candideaza! ghinion pentru dumneavoastra ca veti ajunge presedinte!

  2. E adevarat ca nu au fost fix cuvintele astea, dar ideea a fost clara ! Adica asta ne acuza pe toti ca am auzit cu urechile noastre ce a zis el cu gura lui ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *