Skip to content
Politică

Iohannis: „Am impresia că toată lumea în afară de mine mă atacă”

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că are impresia că toată lumea îl atacă în afară de el, iar atacurile „sunt de câteva luni”, obişnuindu-se cu ele.

Klaus Iohannis a fost întrebat, într-o conferinţă de presă la Sibiu, ce părere are despre atacurile din ultimele zile îndreptate împotriva sa, el explicând că s-a obişnuit.

„Atacurile nu au fost în ultimele zile, atacurile sunt de câteva luni. Vin din partea tuturor candidaţilor, m-am obişnuit cu ele, alegătorii s-au obişnuit cu ele, şi-au dat seama că sunt doar vorbe în vânt şi nu este niciun fel de problemă. În fond, aceste atacuri iraţionale îi descalifică pe cei care le fac, în niciun caz pe mine”, a spus Iohannis.

El a mai spus că, din punctul său de vedere, până în acest moment campania electorală are două caracteristici: atacurile împotriva sa şi certurile dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta.

„Campania de până acum a avut două caracteristici, foarte multe atacuri la adresa mea, câteodată am impresia că toată lumea în afară de mine mă atacă pe mine, iar a doua caracteristică este acel zgomot de fond foarte intens creat de veşnicele certuri între preşedintele Băsescu şi primul-ministru Ponta care, din păcate, tind să acopere spaţiul media şi discuţiile pe fond, pe proiecte electorale, pe programe. Se discută considerabil mai mult despre tot felul de aşa-zise scandaluri şi acuzaţii la persoană decât despre proiectele pentru România şi este păcat”, a mai spus Iohannis.

2 comentarii la “Iohannis: „Am impresia că toată lumea în afară de mine mă atacă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *