Skip to content
Politică

Iohannis încă tânjește după susținerea lui Antonescu. Ultimul mesaj al prezidențiabilului ACL pentru fostul șef al PNL

Actualul președinte al PNL, Klaus Iohannis, a lansat astăzi noi săgeți către fostul lider al liberalilor, Crin Antonescu. Totuși, prezidențiabilul ACL a precizat că ”deși e cam târziu”, o susținere a lui Antonescu ar fi bună și acum, în ultimele zile de campanie electorală.

”Nu am avut niciun schimb de mesaje cu domnul Antonescu.. Nici nu mă mai interesează în această fază (n.r.: referindu-se la susținerea lui Crin ANtonescu).

Cred că da, de ce să nu meargă la vot (n.r.: referindu-se la faptul că fostul șef al PNL, Crin Antonescu). Ar fi cam târziu, dar ar fi bună și acum. Orice vot contează”, a declarat joi Klaus Iohannis.

În urmă cu câteva zile, candidatul ACL la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, a spus că se aşteaptă să primească sprijinul predecesorului său, Crin Antonescu.

“Am avut un schimb de mesaje cu domnul Antonescu. Domnul Crin Antonescu s-a implicat pentru o politică curată, pentru o politică a prosperităţii şi nu cred că în această campanie subiectul este dacă am vorbit ieri sau azi cu domnul Antonescu. Cum va face practic să mă susţină va explica dânsul”, a declarat Klaus Iohannis.

Totuși, zilele au trecut, iar susținerea din partea lui Crin Antonescu a rămas doar un deziderat pentru Klaus Iohannis.

4 comentarii la “Iohannis încă tânjește după susținerea lui Antonescu. Ultimul mesaj al prezidențiabilului ACL pentru fostul șef al PNL

    1. Pai eu cred ca acum putem sa-i comparam. Ca doar Antonescu a venit cu el. Bine, daca putem face comparatie intre un prost orgolios si un las slugarnic. Eu sincer nu ma obosesc sa ii mai diferentiez !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *