Skip to content
Politică

Iohannis înțeapă Guvernul Ponta: Dacă s-ar fi dorit, s-ar fi putut

Preşedintele României Klaus Iohannis a comentat, într-un interviu acordat Turnul Sfatului, votul din diaspora de la alegerile prezidențiale. Iohannis nu a pierdut ocazia de a înțepa guvernul condus de Victor Ponta cu acest prilej.

Klaus Iohannis consideră că este nevoie de o analiză mai profundă şi că, tehnic, s-ar putea rechema unii ambasadori, adăugând că dacă s-ar fi dorit, problemele se puteau remedia între cele două tururi.

Şeful statului a arătat că situaţia din diaspora la alegerile prezidenţiale a fost una ”neaşteptată, izvorâtă dintr-o evaluare proastă a situaţiei”.

”Pregătirile au fost parţial inadecvate, pur şi simpu, cu toate că unii ambasadori au atras atenţia că sunt secţii de votare insuficiente. Aceste lucruri, dacă s-ar fi dorit, s-ar fi putut remedia şi între cele două tururi”, a comentat preşedintele Iohannis.

4 comentarii la “Iohannis înțeapă Guvernul Ponta: Dacă s-ar fi dorit, s-ar fi putut

  1. Alo, domn presedinte, inainte de a da declaratii, citeste legea. Ori vorbesti si mata ca madam Stanciu, in calitate de cetatean….concluzie – cetatenii nu trebuie sa cunoasca legea (?) – asa reiese din declaratiile cetatencei Stanciu (presedinta ICCJ) si ale domnului Iohannis (presedintele Romaniei)

  2. Alegerile au fost corecte, din moment ce, desi le-a organzat Ponta, le-a castigat Iohannis. Daca ar da dovada de fairplay, Iohannis ar trebui sa recunoasca public acest aspect esential.

  3. Asta-i presedinte,asa stie el legile?Nici acum nu stie ca doar Autoritatea Electorala centrala si BEC [aia a lui madam Patru]are voie sa stabileasca numarul de sectii d votare si sa le pretinda Guvernului?Daca ar fi facut-o Guvernul,e clar ca base contesta si acum iar eram in campanie sau ,de ce nu,la anul,iar base era tot la tron.Sau tocmai fiindca asta era planul lui base la care era ancorat si Iohannis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *