Skip to content
Politică

Iohannis intră în război pe față cu Crin Antonescu

Crin Antonescu și Klaus Iohannis, adică fostul și actualul președinte al Partidului Național Liberal, au intrat în război vădit.

Prezența lui Crin Antonescu în spațiul public a fost diminuată considerabil după decizia acestuia de a demisiona din funcția de președinte al PNL și de a renunța la candidatura la Președinție, după scorul mult sub așteptări obținut de partid la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Fostul președinte al Senatului, Crin Antonescu, a mai avut câteva scurte intervenții în spațiul public în care a declarat că nu se va implica în campania electorală a succesorului său. Declarațiile au fost comentate imediat de Iohannis, care a afirmat că relația sa cu fostul președinte al partidului este una distantă și „critică”.

De data aceasta, Klaus Iohannis îi aplică o lovitură dură celui care l-a propulsat în politica de prima linie.

După o lungă perioadă de absență privind participarea la  emisiunile televizate, Crin Antonescu revine astăzi, 29 septembrie, în atenția publicului. Antonescu va merge la emisiunea la care Iohannis a fost invitat de două ori în decursul a zece zile, emisiunea moderată de jurnalistul Sorin Avram la TVR, „Vorbește Liber”.

Klaus Iohannis a decis să nu îi lase prea mult spațiu și timp de expunere  lui Antonescu, alegând să participe în același interval orar la o altă emisiune a unui alt post de televiziune.

Deși președintele PNL  a mai participat în cursul zilei de astăzi la o emisiune, Iohannis va fi prezent și diseară, concomitent cu Crin Antonescu, la un alt post de televiziune, Digi24. Gest care, deși poate nu a avut acest scop,  pare oarecum o lovitură de forță din partea lui Iohannis, care probabil îi va lua fața celui care a fost la un moment dat „prietenul său”.

Sursa foto: Agerpres.

3 comentarii la “Iohannis intră în război pe față cu Crin Antonescu

  1. Atitudinea lui IOHANNIS fata de ANTONESCU arata cat de manipulabil este acest personaj .Intareste ideia ca el impreuna cu trupa de soc–verde inrourat–au semnat un pact la PALAT .Urmeaza miscarea lui CRIN de care depinde credibilitatea lui ca om politic—ori PAPUSAR .

  2. atitudinea lui Johannis fata de Antonescu, spune tot! Poporul acesta, chiar nu gaseste un presedinte cu coloana vertebrala?! Si daca se poate…… ortodox…

  3. Vrem un presedinte „mincinos, hot, las, tradator = Ponta???”
    – sau vrem un presedinte „mincinos, hot, las, tradator = Iohannis???”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *