Skip to content
Politică

Iohannis, întrebare încuietoare: „De unde atâția bani pentru campanie?!”

Prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis se întreabă „de unde atâția bani de campanie?”. Într-un miting organizat de Alianța Creștin Liberală, Klaus Iohannis a întrebat mulțimea de unde provin banii din campania electorală a candidatului PSD Victor Ponta.

„Am umblat mult și în ultimele săptămâni peste tot unde merg, peste tot văd reclame făcute pentru Victor Ponta. Pe fiecare stâlp, pe fiecare copac, pe fiecare gard și pe fiecare banner și mă întreb, mă întreb ca și dumneavoastră, de unde, de unde atâția bani pentru campanie electorală? Oare sunt banii voștri din impozite și taxe? Oare sunt bani din corupție? Și atunci, dragii mei, vă spun, imediat ce voi fi președinte, voi propune partidelor politice să schimbăm legislația de finanțare a partidelor politice și a campaniilor electorale. În luna ianuarie nu trebuie să fie vacanță pentru Parlament, trebuie să lucrăm, să ajungem, o dată pentru totdeauna, să facem ordine în legea de finanțare a partidelor și de finanțare a campaniilor electorale. Să avem o lege decentă care ne spune foarte clar cine și cât poate să cheltuie în campanie electorală. Este inadmisibil ca unii să cheltuie zeci de milioane de euro în campanie electorală”, a declarat Iohannis.

" "
" "

Ceea ce uită Klaus Iohannis este că și el a investit o sumă destul de mare în campania electorală.

" "

6 comentarii la “Iohannis, întrebare încuietoare: „De unde atâția bani pentru campanie?!”

  1. Klausică, mai bine taci! Erau în fața ta 20.000 de amărâți aduși cu japca de pe sate, ca să mănânce și ei pe ziua de azi, stăteau de ore întreg în frig și așteptau să mănânce. Tu vorbești de bani de campanie? Dechid net-ul-Iohannis, deschid ziarul-Iohannis, deschid televizorul-Iohannis. Vorba ceea, ” mi-e frică să deschid conserva”. Ți-a luat Blaga apartament, ți-a luat autobuz, ți-a scris Felix Tătaru cartea, ți scriu 3 copii discursurile, pe care le memorezi cu voce tare, repetând ca un idiot de 5-6 ori, îți suflă Rareș Bogdan răspunsurile, ce Doamne-iartă, mai faci tu?

    1. Corect, daca tacea, filozof ramanea ! Pai pe datele oficiale, nu el e candidatul cu cea mai mare sustinere financiara ??? De unde domnule Iohannis, tot din meditatii ???

  2. johnny-6 case, esti mitica sadea!!! bai, tu te uiti ca esti pe locul 1 la „donatii” ????? cit de prost poti fi sa nu vezi? mitica, sa moara si capra vecinului??? sa moara luuuudoooooviiiccccc orbannnnnnnnnnn ???? avem si noi un neamt si ala e prost facut gramada :(((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *