Skip to content
Politică

Iohannis își arată colții. Replica pentru Băsescu după scenariul privind refacerea USL

Candidatul ACL Klaus Iohannis i-a dat replica președintelui Traian Băsescu, după ce acesta a declarat că este convins că după alegeri se va reface USL și că PNL, alături de Tăriceanu, se va reuni cu PSD.

Iohannis a respins din start scenariul lui Băsescu, afirmând că nu a existat niciodată intenția de a se reface USL.

Totodată, Iohannis l-a atacat pe Tăriceanu afirmând că are alături „ liberali trădători” și că PLR este „fantomă”.

„Nici nu știm cum să mai clasificăm aceste descoperiri ale președintelui. E o afirmație de-a dreptul caraghioasă. Nu a existat niciodată la noi intenția, după ce ne-am despărțit de PSD, să refacem USL-ul. La alții da, există acea fantomă de partid a domnului Tăriceanu care vrea să refacă USL. Trădătorii din PNL care vor să facă o lipitură cu PSD, să refacă un fel de mini-USL. Nu numai că PNL nu își dorește, dar nu a luat niciodată în considerare refacerea USL. Eu am fost în conducerea PNL și când a fost USL și când -a rupt și de atunci numai la conducerea PNL sunt”, a declarat Iohannis.

Președintele Traian Băsescu a declarat joi seara că este convins că USL se va reface și că după alegeri, PNL, alături de Tăriceanu, va reveni alături de PSD.

2 comentarii la “Iohannis își arată colții. Replica pentru Băsescu după scenariul privind refacerea USL

  1. Politrucul asta isi permite sa faca tradatori pe unii care au fost membri fondatori ai partidului al carui trecut el nici macar nu il cunoaste ??? Asta da treaba nemteasca ! La fel ca si executia lui Crin Antonescu ! Mare caracter neica-nimeni asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *