Skip to content
Politică

Iohannis, la Masa Tăcerii, deși contactul cu operele este interzis / FOTO

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a fotografiat, vineri, la Masa Tăcerii, celebra lucrare a lui Constantin Brâncuși, deși un panou din apropiere îi avertizează pe turiști să evite contactul cu operele marelui artist.

Șeful statului a participat, vineri, la ceremoniile prilejuite de comemorarea eroilor bataliei de pe Jiu, din octombrie 1916, iar după eveniment a vizitat operele lui Brâncuși, din Parcul Central, transmite hotnews.ro.

Un panou de lângă Masa Tăcerii le transmite turiștilor următorul mesaj: „Stimati vizitatori, sa pastram intacta mostenirea Brancusi pentru generatiile urmatoare. Va rugam sa evitati contactul cu operele!”. Se pare că șeful statului n-a ținut cont de aceste indicații.

iohannis masa tacerii

Sursa foto: Radio Targu Jiu

2 comentarii la “Iohannis, la Masa Tăcerii, deși contactul cu operele este interzis / FOTO

  1. Turismul e aur. Anti-Brâncuşi, nasol că mulţi formatori de presă bagă strâmbe în postromânism ignorând consecinţele. Ce nu vrea să priceapă zgârciţii e riscul ca acest simbol mai naţional din tezaurul la Neamul Românesc, neachiziţionat, s-ajungă trofeu Cuminţenia la Lukoil, la Tokes, care e… plin de valută, la megamiliardarul Soroş, la Suleyman, pe la bănci sau la kilobişniţari! Eşecul achiziţionării Cuminţeniei Pământului e ca şi cum ne-am da foc la Eminescu, inculţi fără TVR Cultural, poate şi fără România Radio curând, dar cu investiţii minime în EduCultură, ceea ce va spori miştoul extern – american, Schengen, rusesc, secuiesc, tabloidic. 30 milioane români sa nu strângă ei decât 1 milion de euro! Cota unica de impozitare trebuia regândita în prealabil, că n-avem filantropi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *